KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
26 Jan

Ante Babić, Les Roches Global Hospitality Education

Moje ime je Ante Babić. Nakon što sam završio svoje obrazovanje u Hrvatskoj , u Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta (ZŠEM) odlučio sam se na veliki korak u svom životu i odlazak na Les Roches studij u Marbelli.

Les Roches is not just a school, it's a way of life!

                                                      Les roches2

U toj odluci najviše mi je pomogao mlađi brat koji je trenutno na istom fakultetu u Švicarskoj. Glavni razlog zbog kojeg nisam išao u Švicarsku s njim je moja odluka o drugačijem programu. Trenutno studiram Marketing Management for Luxury Tourism, to je nešto što me zanimalo od malih nogu. Razlog zbog kojeg nisam odmah otišao studirati u inozemstvo je bio je teško odvajanje od obitelji, s vremenom kako sam odrastao sve je postalo puno lakše pa i moja odluka o odlasku.

Les roches3

Les roches4

 

Jako brzo sam se uklopio u društvo na fakultetu i nisam imao nikakvih problema u vezi toga. Ekipa je jako otvorena I svi su spremni pomoći svakome, u vezi bilo čega. Kada sam se upisivao na ovaj fakultet, svi su mi tvrdili da je najbolji na području Hospitality Managementa, no ipak mi je to bilo teško za povjerovati. Sad stvarno mogu potvrditi njihovu profesionalnost i savršenost u poslu koji rade. Predavanja su jako zanimljiva. Nema puno teorije i većinom učimo kako stvari funkcioniraju u praksi. Traju od 9 do 17 sati svaki dan, s malim pauzama i jednom velikom za ručak.

Također, svaki dan imamo case study u kojem svi zajedno diskutiramo te ga na kraju zaključimo s najboljim odgovorima i rješenjima. Vikendom imamo dosta slobodnog vremena, koje većinom potrošim na  teniskim ili padel terenima. Kasnije tokom dana idemo u razgledavanje, a navečer završimo u nekom od klubova pošto je Marbella najpoznatije mjesto za partije u Španjolskoj.

Leave a Reply: