KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
16 Feb

Lucija Mamić, Munchen

Globe Business College, Munchen

Usmjerena predavanja i personalizirani pristup

“Kada sam krenula na Globe nisam bila sigurna koje područje ekonomije me najviše zanima.”

Oduvijek sam bila sigurna da želim studirati u inozemstvu, ali nisam znala kako pronaći idealni fakultet za moje potrebe. Bila sam svjesna da će odabir fakulteta obilježiti moj profesionalni život i htjela sam biti sigurna da donosim pravu odluku. U procesu traženja osobe ili institucije koja bi mi mogle pomoći u tom procesu, naišla sam na BHV Education. Nakon prvog sastanka s BHV timom, shvatila sam da sam u sigurnim rukama. Poslije prvog sastanka, sve je teklo glatko i po planu. Iznijela sam svoje interese i želje i za par mjeseci dobila popis fakulteta koji bi me mogli interesirati. Najbolji savjet koji sam dobila, i poslusala je da posjetim te fakultete prije nego što donesem konačnu odluku. Nakon toga, sve je bilo kristalno jasno. Fakultet i Bachelor program koji sam izabrala uz pomoć BHV tima bio je savršen za mene.

Lucija mamis

Već nakon par mjeseci usmjerenih predavanja i personaliziranog pristupa shvatila sam da su upravo financije i računovodstvo kojih sam se najviše bojala područja mog najvećeg interesa. Imala sam obaveznu praksu u sklopu GBCM Internship programa u Union Investment Banku Frankfurtu.

 

Nakon što sam završila tri godine, odlučila sam direktno nastaviti s Master programom. Imala sam neke ideje u kojem smjeru želim nastaviti svoju edukaciju, ali nisam bila sto posto sigurna u kojem točno. Još jednom, BHV mi je pomogao da istražim različite mogućnosti i na temelju obilaska različitih fakulteta i razgovora s profesorima i studentima izabarem ono što je najbolje za mene. Tijekom cijelog procesa i za sve što sam trebala mogla sam se osloniti na BHV. Njihov individualan pristup i vrijeme koje posvete svakom od klijenata smatram posebnim. Za bilo koga tko nije u potpunosti siguran gdje se vidi u budućnosti i želi istražiti različite opcije, preporučila bih konzultacije s BHV-om.

Ovim putem, htjela bih zahvaliti Mariji na profesionalizmu, strpljenju i podršci. Zahvaljujući njoj, danas sam sigurna da sam odabrala pravi put!

Lucija maamic

Leave a Reply: