KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
srednja škola
16 Feb

Dora Pezić, HSY, SAD

The Gregory School, Tucson, Arizona, SAD

Trudim se iskoristiti ovu priliku najbolje što mogu

“Vrlo sam zadovoljna školom. Puno čitamo i pišemo eseje, imam osjećaj da je ovo savršena priprema za fakultet i sviđa mi se što sam vrlo zauzeta.

 

U školi sam se uključila u International Club, French Club, Roots and Shoots i u Project Inquiry. Danas imamo izbor za studentsko vijeće i nadam se da ću upasti. Pridružila sam se također i klubu JSA (Junior State of America). Pozitivno je što sve funkcionira putem laptopa i email-a. U školi imamo posjete raznih fakulteta što nam pomaže u dobivanju ideja za odabir fakulteta. Sljedeći tjedan idemo na školsko putovanje u Utah zbog čega sam vrlo uzbuđena. Imamo jako puno događanja koje mi samostalno organiziramo što je odlična praksa za naša buduća usmjerenja. Svakako mi je prioritet da imam što bolje ocjene i trudim se iskoristiti ovu priliku najbolje što mogu.

Drago mi je da sam izabrala Arizonu i želim ostati u ovoj školi i sljedeće godine, ali na fakultet bih htjela ići na East Coast u New York ili Boston jer mi malo nedostaju visoke zgrade i ubrzan način života. Šaljem i fotke sa raznih događaja kao što je Upper School Meeting, Dan škole, Homecoming, Spirit Week, The Superhero Ultraferno Fest, Halloween Party..”

 

Sorry, the comment form is closed at this time.