KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
tečajevi
16 Feb

Mia Schwerer, SAD

CSL Bridge, SAD

Jedno novo, predivno i nezaboravno iskustvo

Ove godine išla sam u CSL Bridge ljetni kamp i posjetila 3 grada u SAD-u. Kamp je trajao 3 tjedna i u svakom gradu boravili smo 7 dana.

Prvo smo bili u Bostonu, gdje smo bili smješteni u Pine Manor Collegu. Svakog radnog dana, ujutro smo imali nastavu, a poslije podne išli smo u grad. Svaki dan posjetili smo drugo mjesto, a neka od njih su: Old State Hous, New state Hous, Quincy Market, Bunker Hill, vožnja rijekom Charles River i mnoga druga. Svaku večer mogli smo birati kojoj grupi aktivnosti ćemo se pridružiti, birali smo između plesa, sporta i likovnih aktivnosti. Nakon Bostona posjetili smo New York, gdje smo bili smješteni u Kean University-u. Kao i u Bostonu ujutro smo imali nastavu, a poslijepodne išli smo na izlete. Prvi dan u New York-u posjetili smo Top of the Rock koji se nalazi u Rockfeller Centru. Vidikovac se nalazi na 70 katu i ima pogled na cijeli grad.

Tokom ostalih dana posjetili smo i brojna druga mjesta kao što su: Statue of Liberty, Central Park, Times Square, Staten Island, China Town, Little Italy, September 11 Memorial… Posljednji grad koji smo posjetili bio je Washington D.C. Tamo smo bili smješteni u Trinity University-u koji se nalazi u samom središtu grada. U Washingtonu D.C. posjetili smo White Hous, Capitol Building, Washington Monument i mnoge memorijale. Neki od njih su: Lincoln Memorial, Thomas Jefferson Memorial, Roosevelt Memorial… Na kraju kampa imali smo Talent Show i podjelu diploma.

U kampu bilo je oko 60 sudionika iz svih dijelova svijeta, a najviše iz Rusije i Vijetnama.

Sada, na kraju ovog kampa samo mogu reći da je to za mene bilo jedno novo, predivno i nezaboravno iskustvo i svima bi preporučila ovaj kamp.

Leave a Reply: