KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
20 Feb

Ana Ožbolt, Oxford

Preporučujem svima koji žele usavršiti jezik

“Ovo ljeto sam sudjelovala u školi jezika u Oxfordu. Tečaj je trajao 3 tjedna koja su proletjela i koja su bila nezaboravno iskustvo koje će mi zasigurno pomoći u daljnjem obrazovanju.

Naziv mog tečaja je Super Intense IELTS Preparation i stvarno sam trebala uložiti puno truda u obavljanje zadaća i učenje, ali se isplatilo. Kroz tečaj smo se pripremali za polaganje IELTS-a, ispita koji se sastoji od 4 dijela: speaking, reading, listening and writing. IELTS je potreban svima koji žele raditi ili studirati u inozemstvu i njegova vrijednost traje dvije godine kada je potrebno opet polaganje testa. Metode koje sam naučili da bih lakše savladala zadatak, zasigurno će mi pomoći pri polaganju mature.

Učitelji i osoblje Kings Educationa su vrlo pristupačni, ljubazni i uvijek spremni pomoći. Inače,Oxford je divan grad. Škola je smještena u samom centru pa uvijek možete poslije škole prošetati centrom, učiti na tratini ispred Christ Church Collegea, ili prošetati uz Temzu. Vikendima uvijek možete otići na jednodnevne izlete do Londona, Cambridgea… Ovaj tečaj bih preporučila svima koji žele usavršiti jezik i upoznati različite kulture. ”

 

Leave a Reply: