KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
22 Feb

Online studij ili učenje na daljinu

Što je to učenje na daljinu?

Iako su u Hrvatskoj mnogi još uvijek skeptični prema novim načinima učenja, svjetski trendovi kontinuirano pokazuju prednosti korištenja nepresušnog izvora informacija kojima je moguće pristupiti putem interneta.

UČENJE NA DALJINU – E-UČENJE – ONLINE UČENJE – AMERICAN PUBLIC UNIVERSITY

Online učenje možemo definirati kao izvođenje određenog obrazovnog procesa uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije. Dakle, to je učenje koje se odvija preko računala za koji vam je potreban pristup internetu, a otvara mogućnost učenja s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme uz vlastiti tempo.

Nastava se može odvijati putem pisanog teksta, govora, videa ili testova, a korisnike se potiče na učenje s multimedijskim sadržajima te vježbu znanja kroz korištenje brojnih audio, video, tekstualnih, slikovnih i multimedijskih materijala. Mnogi nemaju vremena za dodatne tečajeve zbog posla, fakulteta i drugih obveza. Osim vremena, tu je i financijski faktor koji se odnosi na trošak života u stranoj zemlji. Stoga je ovo izvrsna prilika koja vam omogućuje stjecanje znanja iz vlastitog doma. Prednost ovakvog učenja je to što možete sami izabrati područje koje vas zanima. Sve što ste htjeli, sada imate priliku naučiti.

Ukoliko se želite dodatno obrazovati, usavršiti i obogatiti svoje znanje i životopis, odaberite tip učenja koji će vam najviše odgovarati.

Zanima Vas kako izgleda online studij na prestižnom američkom sveučilištu?

Želite li saznati kako sami možete odrediti tempo učenja i polaganja ispita?

Zanima Vas kako dobiti priznatu američku diplomu koja Vam može pomoći da napredujete u daljnjoj karijeri?

 

American Public University jedina je obrazovna institucija s kojom surađujemo na području e-učenja i jedna je od vodećih institucija na američkom tržištu gdje je online učenje poprimilo sasvim nove dimenzije. Glavna odlika ovog jedinstvenog sveučilišta koji sve svoje programe nudi isključivo online je bliska suradnja s industrijom i najboljim stručnjacima za određena područja koji sudjeluju direktno u kreiranju nastave, a ujedno rade i kao predavači u online nastavi.

American Public University nudi kompletan preddiplomski, diplomski i MBA studij koji se izvode u potpunosti online, a možete birati više od 190 različitih programa iz područja humanističkih znanosti, ekonomije i menadžmenta, općeg obrazovanja, zdravstva, znanosti, tehnologije, inženjerstva, matematike, sigurnosti, globalnih studija itd.

Ovakav način studiranja odličan je izbor za sve one koji nisu u mogućnosti odvojiti vrijeme ili novac za boravak u inozemstvu, a najveća prednost je u tome što sami određujete vrijeme i tempo učenja. Studirate od kuće bez pohađanja nastave u predavaonicama i sami slažete svoj raspored prema vašem slobodnom vremenu.

Online studij prilagođen je svima, kako aktivnim mladim ljudima, tako studentima i zaposlenima. Omogućuje komuniciranje sa drugim studentima diljem svijeta koji dijele slične interese, online podršku mentora 24 sata na dan, online knjižnicu u kojoj je dostupna cjelokupna literaturu potrebna za učenje, besplatno dodatno gradivo i vježbe. Tijekom predavanja radi se aktivno, profesori su Vam uvijek na raspolaganju, a tu su također i stručni suradnici koji će rado putem vizualne prezentacije, oglasne ploče i videa komunicirati sa Vama.

3 su osnovna razloga zašto odabrati APU:

1. Praktičnost: program je moguće započeti svaki mjesec, a polaznici sami odabiru svoj datum početka i slažu svoj tjedni raspored.
2. Cjenovna dostupnost: cijene školarine su mnogo niže u odnosu na klasične američke fakultete koji traju 4 godine što APU čini jednim od najdostupnijih sveučilišta koji nude akreditirane američke diplome.
3. Kvaliteta: priznata američka diploma koja može pomoći u ostvarenju uspjeha u karijeri. APU je rangiran u Top 10% američkih sveučilišta koji nude visoko obrazovanje online (*U.S. News & World Report, Siječanj 2015.).

Pogledajte kako to izgleda studirati online>>

Prijave na program su u tijeku, a početak studiranja moguć je tijekom čitave godine. Regionalni centri podrške uvijek su vam na raspolaganju.

 

Kontaktirajte nas za detaljnije informacije i dogovorite sastanak u našem uredu na 01/4812200.

PRIJAVE I UPITI

 

 

Leave a Reply: