KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top

Srednjoškolska razmjena uz stipendiju

Dodjeljujemo stipendiju za najbolju godinu u tvom životu uz program srednje škole u SAD-u.

Program je nemijenjen učenicima od 1. do 3. razreda srednje škole.

BHV Education pomaže svakom polazniku da izabere najbolji program za svoje potrebe. Mi razgovaramo s vama i razmatramo vaše buduće ciljeve. Odlazite li u srednju školu u inozemstvo zato što želite nastaviti studirati u toj zemlji, usavršiti znanje jezika kojim već solidno baratate ili upoznati neku novu kulturu i naučiti novi jezik? Otisnuti se u samostalan život u inozemstvu u ranoj mladosti možda nije svakome laka odluka, ali možete se opustiti jer će tim BHV Education-a biti uz vas na svakom koraku za cijelo vrijeme vašeg boravka u inozemstvu. Naših 20 godina iskustva i stotine sretnih polaznika potvrđuju naš iznimnu kvalitetu rada i profesionalnost.

 

 

STIPENDIJA IZNOSI: 1.500 USD

PRIJAVE I UPITI

Rok prijave za stipendiju: 13.04.2018.

 

 

 

Svi zainteresirani trebaju nam poslati pismo u kojem se predstavljaju svojoj budućoj host obitelji. Najbolja pisma nagrađujemo dvjema djelomičnim stipendijama!

BHV-Edu_Cjenik-i-uvjeti-sudjelovanja-za-srednju-skolu-u-inozemstvu.pdf (117 downloads)

Također nam se pridružite i na prezentacijama programa koje se održavaju svaki dan u BHV Education uredu u 15.00h u Martićevoj 13 i saznajte što vam je sve potrebno za prijavu. Za sva pitanja obratiti nam se možete i telefonski na 01 48 12 200.

BHV Education želi učiniti vaš životni put lakšim, a uspjeh sigurnijim.

Leave a Reply: