KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top

Studij Nizozemska: 5 trikova za internacionalne studente

Kako preživjeti u Nizozemskoj kao internacionalni student?

Odlučili ste se za studij u Nizozemskoj i čeka vas novi grad, novi jezik, novi ljudi i niste sigurni kako ćete se snaći?

Bez obzira koliko dobro ili loše bilo vaše poznavanje Nizozemske, trikovi i savjeti za bolje snalaženje iz prve ruke uvijek su korisni.

Saxion University of Applied Sciences organizira webinar na kojem ćete moći saznati sve o životu i studiranju u Nizozemskoj.

 

Saxion University of Applied Sciences je jedno od najvećih sveučilišta u Nizozemskoj sa 27 000 studenata, a u nešto izmijenjenom obliku postoji od 1875 godine. Ima 3 kampusa na istoku Nizozemske, u gradovima Deventer, Enschede i Apeldoorn.  Nude preddiplomske i diplomske programe, ali i pripremne programe i ljetne škole. Smjerovi poput inženjeringa, businessa, marketinga, preko fizioterapije i umjetničkih smjerova poput art & technology ili fashion & textile technologies nude se internacionalnim studentima. Internacionalnih studenata ima 3 500 i 89 različitih nacionalnosti. Naglasak stavljaju na praksu i vještine koje se već u procesu školovanja razvijaju kako bi osoba bila konkurentna na tržištu rada.

Fokusirani su na studenta, kako na njegov akademski tako i osobni razvoj. Svake godine organiziraju niz evenata i sajmova na kojima ih možete posjetiti i upoznati. U tu svrhu organiziraju i ovaj zanimljiv webinar o 5 trikova za preživljavanje na studiju u Nizozemskoj.

Pridružite se webinaru: 5 trikova za preživljavanje internacionalnih studenata u Nizozemskoj. Na webinaru će sudjelovati  5 internacionalnih studenata koji će kroz razgovor reći svoja iskustva i trikove kako se bolje snaći: Davide, Nadhila, Denise, Lynn i Vasile. Pričat će o studiju, financijama, stanovanju, studentskom životu i životu općenito u Nizozemskoj.

 

Poslušajte savjete i usput saznajte sve što vas zanima. Budite spremni na svaku situaciju u ovom novom i uzbudljivom razdoblju života i školovanja koje vas čeka.

 

Registrirajte se i dan prije dobit ćete obavijest gdje možete pristupiti webinaru.

 

Održat će se na youtubeu 11. travnja u 14:30 sati.

REGISTRACIJA

 

Sorry, the comment form is closed at this time.