KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
5 Apr

Study UK: položi test engleskog jezika

Predstavljamo vam još jedno sjajno britansko sveučilište. De Montfort University Leicester smješten je u jednom od najstarijih gradova Engleske – Leicesteru. Činjenica da se nalazi na Midland Main Line, glavnoj željezničkoj pruzi Engleske, jamči vam odličnu povezanost sa Londonom, na 50 minuta udaljenosti, ali i sa brojnim drugim gradovima koji su izvrsne opcije za weekend getaway.

 

Prijava na De Montfort University nikad nije bila lakša. Položite besplatni interni test engleskog jezika, odradite kratak intervju s predstavnikom sveučilišta, a mi ćemo vam pomoći da pripremite ostatak dokumentacije i osigurate si mjesto na ovom sjajnom sveučilištu.

 

PRIJAVE SU OTVORENE ZA SVE PREDDIPLOMSKE I DIPLOMSKE PROGRAME

 

Sva sveučilišta u Ujedinjenom Kraljevstvu za upis traže položen standardizirani test engleskog jezika. Za De Montfort sveučilište ne morate polagati ni IELTS ni druge slične testove, već besplatno riješite test koji De Montfort University organizira u suradnji sa BHV Education. Za studente iz Hrvatske, test će se održati u Zagrebu, a tom prilikom dolazi i predstavnik fakulteta s kojim ćete se upoznati i odraditi  kratak intervju.

Study UK

Besplatno testiranje engleskog jezika biti će održano 24.04.2018. u 12.00h u prostorima SPES centra za poduku i prevodilaštvo, Ivana Šibla 17/1, Središće

OBAVEZNA PRIJAVA

Zašto baš De Montfort University?

De Montfort University nudi više od 150 različitih smjerova, no velik izbor smjerova nije jedino zbog čega bi trebali razmotriti prijavu na ovo sveučilište. DMU je potpuno nekonvencionalno sveučilište koje inovacijama unapređuje svoj rad, ali i uspjeh studenata.

 

PREDDIPLOMSKI PROGRAMI

 

Fleksibilnost u načinima i izvorima učenja, ali i samom načinu testiranja naučenog su tri ključna principa rada DMU-a. Ohrabruju studente da istražuju i razvijaju svoje interese, pružaju mentorstvo koje podržava individualni napredak i akademski rast i prepoznaju različitosti svakog studenta. Dokaz kvalitete je postotak od 96.7 studenata koji su se nakon završetka studija uspješno zaposlili ili nastavili studij.

 

DIPLOMSKI PROGRAMI

 

Uz financijsku pomoć u obliku kredita koji nudi britanska vlada ne morate razmišljati o troškovima studija u ovom, drugom po redu najkvalitetnijem obrazovnom sustavu na svijetu jer će vaša školarina biti u potpunosti pokrivena.

 

Krenite u ostvarenje svojih snova, upišite De Montfort University.

 

BLOG OBJAVE I PRIČE POLAZNIKA

 

Sorry, the comment form is closed at this time.