KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
Studiranje-u-Engleskoj
30 Apr

Studiranje u Engleskoj: Fakultet, grad i ostala iskustva

Kad sam saznala da sam primljena na fakultet u Engleskoj, smjer Performing Arts na Canterbury Christ Church University bila sam jako uzbuđena i sretna. Iako me studiranje u Engleskoj i odlazak na studij van Hrvatske pomalo brinuo radi velike neizvjesnosti kako ću se snaći o da li će sve biti kako sam zamišljala, nisam ni u jednom trenutku sumnjala u svoju odluku. Na sreću, početak je ispao puno bolji nego što sam mogla zamisliti! Čim sam stigla slijedio je Introduction Week u kojem smo se upoznali sa profesorima i programom, ali i studentima sa svih krajeva svijeta.

Studiranje u Canterburyu

PRVI DOJMOVI

Svi su jako dragi i pristupačni, a to mi je dosta pomoglo da se brzo priviknem na promjenu i na samostalni život koji mi se stvarno sviđa ovdje u Engleskoj!

Jako sam se oduševila fakultetom, programom i pogotovo pristupom koji profesori imaju prema učenicima. Prijateljski su nastrojeni te uvijek voljni pomoci!

Nastava u Engleskoj

NASTAVA

Satovi su dosta opušteni, zanimljivi ali i zabavni pošto većinom učimo samo preko praktike. Uz to sam stekla i puno novih prijatelja koji ti pomažu da mi vrijeme provedeno na fakultetu bude jos zabavnije!

Sviđa mi se i to što imamo samo 3 predmeta tjedno, s time da imamo puno slobodnog vremena koje nam i treba za spremanje nadolazećih ispita.

Studiranje u inozemstvu

ŽIVOT U ENGLESKOJ

Sto se tiče života u Engleskoj dosta je skupo ali uz malo pažnje, definitivno je ‘worth it’!

GRAD

Canterbury je maleni i mirni grad prepun parkova i predivnih starih zgrada, ali ima i Katedralu koju sam posjetila mnogo puta jer kao student imam besplatan ulaz! (Kao student mozes dobiti mnogo popusta i besplatnih ulaznica!)

Canterbury Christ Church University

U slobodne dane volim posjećivati i ostala mjesta koja se brzo dostignu sa vlakom ili busem od Canterburija. Posjetila sam Ashford, Hastings i Brighton a planiram i u London koji se nalazi samo sat vremena od Canterburija.

Rado bih preporučila fakultet u Canterburiju svima koji žele iskusiti nešto sasvim drugačije od onoga što imamo u Hrvatskoj, uz zabavan način učenja i u okruženju dragih ljudi sa svih strana svijeta! 🙂

Lorenza Puhar

Canterbury

 

Prijave na Canterbury Christ Church University koji broji najviše hrvatskih studenata u Engleskoj još uvijek prima prijave za 2018.

Javi nam se što prije i osiguraj svoje mjesto na nekom od preddiplomskih ili diplomskih programa.

POŠALJI UPIT

 

Sorry, the comment form is closed at this time.