KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
29 May

UK: Upis na sveučilište uz besplatan test engleskog jezika

Položi besplatan test engleskog jezika i upiši preddiplomski ili diplomski studij na sveučilištu u UK u 2018. Ne treba ti ni IELTS ni drugi slični testovi. Canterbury Christ Church University u Zagrebu provodi test engleskog jezika za svoje buduće studente. Prijavi se, odaberi smjer i upiši se na britansko sveučilište uz kredit britanske vlade.

 

Canterbury je sveučilišni  gradić smješten na jugoistoku Engleske u kojem se nalaze čak tri građevine koje su pod UNESCO-ovom zaštitom (Canterburyska katedrala; ostaci katedrale Sv.Augustina; crkva SV.Martina). Jedan je od najljepših i najposjećenijih gradića u Engleskoj čiji korijeni sežu sve do rimskog doba. Iako manji grad, sadrži sve što je potrebno za ugodan život, a puno se oslanja na turizam, tako da je uvijek veselo, puno ljudi i raznih događanja. Grad leži na rijeci Stour, a samo nekoliko kilometara dalje nalaze se Dover i Folkestone – poznata lučka odredišta koja povezuju Englesku sa Francuskom. Odlično je povezan sa Londonom, do kojeg vam treba samo sat vremena, kada se zaželite prave gradske vreve.

 

U slobodne dane volim posjećivati i ostala mjesta koja se brzo dostignu sa vlakom ili busem od Canterburyja. Posjetila sam Ashford, Hastings i Brighton, a planiram i u London koji se nalazi samo sat vremena od Canterburyja. – Lorenza Puhar

 

U Canterburyju se nalazi jedno od najpopularnijih sveučilištaCanterbury Christ Church University – koje Vam s ponosom predstavljamo. Sveučilište posebnu pažnju pridaje internacionalnim studentima te im svake godine omogućuje da za potrebe upisa polažu njihov test koji je potpuno besplatan, za razliku od većine ostalih sveučilišta za koja je potrebno položiti IELTS test.

Možete besplatno položiti test engleskog jezika i upoznati se sa predstavnikom sveučilišta koji tom prilikom dolazi u Zagreb. Nakon toga preostaje Vam da odaberete neki od brojnih smjerova na sveučilištu i mi ćemo Vam pomoći da se uspješno prijavite na fakultet.

 

Besplatan test engleskog jezika održat će se u Zagrebu 08. lipnja u Pučkom otvorenom učilištu od 13:00 – 15:00 sati.

Individualne konzultacije možete dogovoriti 07. lipnja u našem uredu u Martićevoj 13, Zagreb.

 

OBAVEZNA PRIJAVA

Zašto Canterbury Christ Church University?

 

Canterbury Christ Church University je odličan izbor za nastavak Vašeg školovanja. U jednom od top 10 gradova po sigurnosti u Velikoj Britaniji, ono nudi više od 100 različitih smjerova iz raznih područja poput umjetnosti, businessa, znanosti, tehnologije, humanističkih znanosti i mnogih drugih među kojima ćete sigurno naći ono što vas zanima, ali i mnoge za koje niste ni znali da postoje. Zbog malih grupa omogućen je individualiziran pristup učenju i u svakom trenutku možete zatražiti dodatno objašnjenje od profesora.  Ako Vas i dalje brine jezik, možete upisati tzv. nultu godinu gdje se pripremate za studij i usavršavate jezik.

Uz to, život na kampusu je jedinstveno iskustvo studiranja gdje ćete upoznati ljude i iz Velike Britanije, ali i mnogih drugih država te ćete dobiti nova prijateljstva za cijeli život. Ako se bojite nepoznatog, u Canterburyju živi i dosta hrvatskih studenata koji će vam rado pomoći da se uklopite u zajednicu. Smještaj u Canterburyju Vam je zagarantiran, a fakultet nudi brojne izvannastavne aktivnosti gdje možete provoditi svoje slobodno vrijeme i družiti se sa ljudima koji imaju iste interese kao i Vi.

 

Jako sam se oduševila fakultetom, programom i pogotovo pristupom koji profesori imaju prema učenicima. Prijateljski su nastrojeni te uvijek voljni pomoći! – Lorenza Puhar

 

Ovaj test izvrsna je prilika za sve maturante koji traže priliku za upis na sveučilište u UK i svim budućim maturantima koji žele studirati u inozemstvu.

Poslušajte i kratak video o tome što vam Tea poručuje:

 

BLOG OBJAVE I PRIČE POLAZNIKA

 

 

 

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.