KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
15 Jun

Radionica: Karijera i osobni razvoj

Svi uspješni ljudi imaju jasnu viziju što žele postići i uživaju u svom poslu. Znaju postaviti ciljeve i isplanirati optimalan put za njihovo ostvarenje. Svjesni su svojih jakih strana kao i nedostataka koje kompenziraju na strateški način.

Nitko nije savršen. Zapravo, savršenstvo ne postoji. Za uspješnu profesionalnu karijeru i ispunjen privatni život uopće nije potrebno težiti ka savršenstvu. Dovoljno je poznavati sebe, pouzdati se u svoje jake snage i kompenzirati svoje nedostatke.

 

 

Harrison Paradox Technology otvorit će vam oči za vaše stvarne jake snage, te da li vaše najizraženije osobine možda predstavljaju potencijalnu slabost. Na primjer, netko može biti vrlo optimistična osoba. To je odlična osobina jer takva osoba vjeruje da će se svaki problem riješiti i da će svaka priča imati sretan kraj, ili ako baš neće da je sutra odličan dan za nov početak. Optimizam vam može pomoći prebroditi mnoge situacije, ali ako nije nadopunjen paradoksalnom vještinom analiziranja potencijalnih teškoća u provedbi nekog plana, može vas zavesti na krivi put.

 

Dođite na našu radionicu i otkrijte vlasititi Paradox profil. Razmotrit ćemo 12 paradoksa koji će vam rasvijetliti na koji način donosite odluke, motivirate sebe i ljude oko sebe, organizirate i odrađujete zadatke, ostvarujete odnose sa drugima, i kakav ste strateg i lider.

 

 

PRIJAVE I UPITI

 

 

Na kraju dana, razumjet ćete puno bolje sebe kao i ljude oko sebe, a to je neprocjenjivo važan kapital za vaš osobni razvoj i razvoj karijere.

 

CIJENA RADIONICE

1.125 kn (ako ste popunili Harrison upitnik)

1.925 kn (ako niste do sada popunjavali Harrison upitnik)

Broj sudionika: 6

Datumi radionica:

20.06,

27.06,

04.07,

11.07.

 

VIŠE O PROFESIONALNOJ ORIJENTACIJI

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.