KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
16 Jun

Prestižna britanska škola daje 50% stipendije za školarinu

Želiš studirati na prestižnim sveučilištima u UK? Počni se pripremati već u srednjoj školi i budi korak ispred konkurecije. Prestižna britanska škola nudi 50% stipendije za školarinu, za jesenski upis.

Škola Earlscliffe je rezidencijalna škola smještena u Folkestoneu – poznatom lučkom gradu na jugoistoku Engleske.

Earlscliffe nudi najbolje od britanskog obrazovanja: A level program, gdje se slušaju odabrani predmeti kroz zadnje dvije godine srednje škole i priprema za upis na najbolja sveučilišta, a gdje će svaki učenik pronaći podršku i ohrabrenje od osoblja te personaliziran pristup učenju kakav neće iskustiti u nijednoj drugoj školi.

Kako ocjene već odavno nisu jedini faktor kada su u pitanju prijave na najbolje fakultete, bitno je da uz odličan uspjeh bude vidljiva učenikova ambicioznost, hobiji i dodatne aktivnosti.

Tako i ova škola, uz odabrane predmete nudi i niz aktivnosti koje će učenicima Earlscliffea dati znatnu prednost pred ostalima u prijavama na fakultete.

Nastava se odvija u grupama od maksimum 8 učenika kako bi svaki učenik dobio individualne pomoći koliko mu treba, a opet iskusio benefite rada u grupi.

Biraju se četiri predmeta koji se slušaju kroz dvije godine srednje škole, uz ta četiri predmeta sluša se još jedan dodatan jezik po želji učenika, IELTS pripreme za učenike čiji materinji jezik nije engleski te aktivnosti za koje je učenik zainteresiran i koje škola organizira. Ovakvim pristupom omogućava se poseban fokus na određene predmete koji su potrebni za upis i daljnje školovanje na sveučilištima.

Ovo je izvanredna prilika koja se rijetko pruža, a trenutno imaju još samo nekoliko mjesta za cure.

U školi uz nastavu imaju organiziran i smještaj u kući gdje je House manager uvijek dostupan i vodi brigu o svim učenicima i njihovim potrebama. Djevojke i dečki smješteni su odvojeno, a uz smještaj, uključena je i prehrana, dok su svi obroci pripremljeni od strane kuhara u školi. U skolpu smještaja dostupan je i vrt na korištenje, za čitanje, odmaranje i druženje nakon nastave.

 

Testove za prijavu u školu možete riješiti kod nas u uredu.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku, javite se za više informacija.

Više informacija i prijava

 

Sorry, the comment form is closed at this time.