KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
ielts

IELTS: Kako uspješno položiti ispit

Više od 2 milijuna ljudi godišnje polaže IELTS ispit engleskog jezika!

Institut za profesionalno usmjeravanje i međunarodnu suradnju u obrazovanju Educa organizira grupne i individualne pripreme kako biste sa samopouzdanjem postigli željeni rezultat. Bez obzira na Vašu trenutnu razinu znanja, kroz vježbu i ciljane savjete za poboljšanje, naučit ćete kako ostvariti maksimalan broj bodova i riješiti zadatke na najbolji mogući način. Naša stručna uputstva i savjeti za uspješno polaganje mogu Vam biti korisna i za pisanje eseja, članaka, seminara, učenje tijekom studija, planiranje prezentacija, pripremu pred intervju itd. 

Logo mali

IELTS ispit međunarodno je priznat kao mjerilo Vašeg znanja engleskog jezika, te je preduvjet za upis na svjetska sveučilišta. Većina sveučilišta zahtjeva rezultat od 6.5 na ispitu, ali na žalost prosječne ocjene svih kandidata koji pristupaju ispitu iznose između 5.5 i 6.0. Kako biste izbjegli ponavljanje i ponovno plaćanje ispita, najbolje je kvalitetno se pripremiti i sa sigurnošću ga položiti iz prvog pokušaja.

Certifikat o položenom ispitu vrijedi 2 godine, stoga ga možete položiti i prije nego radite prijavu na preddiplomski ili diplomski studij u inozemstvu. Ako ste na predzadnjoj godini srednje škole ili studija, možete se pripremiti unaprijed i izbjeći gužvu i strku oko upisa jednom kada budete na zadnjoj godini. Kako bi Vaš rezultat bio što bolji i osigurao Vam mjesto na željenom sveučilištu, ključno je dobro se pripremiti.

 

IELTS grupne pripreme do 7 polaznika

Intenzivni tečaj 20 sati

Početak: 20.08.2018. – 31.08.2018. (svaki radni dan po 2 školska sata iza 17 h)

Cijena: 1.400 kn

 

PREDBILJEŽBE


Video iskustva naših polaznika


 

5 RAZLOGA ZAŠTO ODABRATI BAŠ NAS:

– 10 godina stručnog iskustva u pripremi za IELTS

– Koncentriran i intenzivan nastavni plan i program

– Kompletne pripreme za upis na studij u inozemstvo

– 23 godine iskustva u savjetovanju za obrazovanje u inozemstvu


Mjesto održavanja: Ured BHV Education, Martićeva 13, 10000 Zagreb

Informacije na: +385 1 4812 200


DSC02286

Leave a Reply: