KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
27 Jul

Iskustvo roditelja: Tečaj jezika u inozemstvu

I vrapci na grani znaju da se strani jezik najbolje uči u njegovoj neposrednoj okolini. Dugi niz godina upućujemo mlade na tečajeve jezika diljem svijeta – i kada kažemo diljem svijeta to i mislimo. Dok su svakako najpopularnije destinacije UK sa gradovima poput Oxforda, Cambridgea, Brightona, Londona i SAD sa New Yorkom, Los Angelesom, San Diegom, nerijetko šaljemo polaznike i na destinacije poput Malte, Irske, Francuske, Španjolske.

Zato nam je uvijek drago primiti zahvale roditelja, ali i konstruktivne kritike. Jedan e-mail zahvale ćemo podijeliti i s vama jer smatramo da osim godina iskustva (brojimo već skoro 25 godina upućivanja mladih na obrazovne i kulturne programe diljem svijeta), stručnosti na kojoj iz dana u dan radimo neprekidnim educiranjem, usavršavanjem pa i posjetima našim partnerskim institucija, mišljenja i iskustva naših polaznika i roditelja vrlo često prevagnu pri izboru same agencije.

Pozdrav, ovim putem bi vam se htjeli zahvaliti za organizaciju Lukinog puta u Dublin. Sve je bilo super i Luka je apsolutno oduševljen sa svime, od host obitelji preko škole do Dublina. Hvala vam svima, posebno Vama osobno, jer je Dublin ustvari iskrsnuo nakon razgovora sa Vama i do tada praktički nismo o njemu ni razmišljali. Možete biti sigurni u dvije stvari. Nadam se da će Luka još koji puta ići na slične edukacije i vaša agencija će sigurno biti prva i, nadam se, jedina koju ćemo kontaktirati. Također, svim prijateljima sa kojima smo razgovarali oko njegovog boravka u Dublinu smo već spomenuli vas kao agenciju koja je sve tako savršeno organizirala. Hvala još jednom i siguran sam da ćemo se još vidjeti. Srdačan pozdrav, I. Karan

Dok BHV Education broji svoju 25. godinu poslovanja, ja osobno brojim 3. godinu rada u agenciji kojoj je jednako važna kvaliteta izabranog programa, ali i sigurnost vaše djece i vas samih. Konstruktivne kritike nas čine boljima iz dana u dan, ali su riječi zahvale i pohvale jedan od najvažnijih razloga zašto s osmijehom dolazimo na posao. Ovisno o vašim željama i potrebama, svaku ponudu kreiramo individualno za vas.
Više o tečajevima jezika

Morana Erdelja,

Savjetnica za obrazovne programe u inozemstvu i koordinator evenata

Sorry, the comment form is closed at this time.