KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
1 Nov

Indonezija: Studij u Maleziji kao nova destinacija

Ljubitelj si azijske kulture, a posebno indonezijske? Od sada možeš studirati u Indoneziji na engleskom jeziku! Uz našu pomoć, upiši studij u zemlji gdje je stopa nezaposlenosti među najnižima na svijetu. Malezija je nova studijska destinacija koja će ti pružiti mogućnost da ostvariš svoju karijeru u multikulturalnom azijsko-indonezijskom okruženju. Pridruži se studentima iz više od 120 zemalja svijeta koji studiraju na Asia Pacific University-u!

Zašto Malezija?

Malezija je zemlja nevjerojatnog spoja raznih kultura koje su utjecale na nju, zbog čega je i postala nezaobilazna destinacija zaljubljenika jugoistočne Azije. Od novorazvijenih gradova s najmodernijim primjerima arhitekture spojene s postkolonijalnom arhitekturom, pa sve do prekrasnih pješčanih plaža i brežuljkastih plantaža čaja, Malezija nudi veliku raznolikost u malom.

Kuala Lumpur predstavlja svijetsku pozornicu na kojoj se događaju neki od najvećih pothvata svjetske moderne arhitekture, a malezijskom šarenilu doprinosi i kolonijalni utjecaj Kine zbog kojeg je Malezija jedna od zemlja s najviše „Chinatowns“  u kojima možete okusiti vrsnu kinesku kuhinju uz vibrantnu atmosferu.

Iako daleka, Malezija zbog svoje multikulturalnosti koja se prožima kroz sve aspekte života, pruža okruženje u kojemu je ugodno živjeti.  Bogata je i prekrasnim plažama i otocima, a s druge strane obiluje i tropskim šumama sa egzotičnim biljnim i životinjskom svijetom.

Najbolju sliku svakodnevnog života u Maleziji prikazuje sve više popularna street kultura, koja se sve više razvija kroz male tržnice koje postaju meeting point druženja i dobre hrane.

Zašto APU?

Stvaramo profesionalce za globalne karijere

„Prema svojim studentima odnosimo se kao prema profesionalcima kako bi bili sigurni da smo ih pripremili za globalne zahtijeve budućnosti, a kao potvrdu kvalitetnog obrazovanja izdvajamo činjenicu da se preko 95% naših studenata zaposli pri završetku studija “ –APU.

 

Asia Pacific University of Technology & Innovation nudi neke od trenutno najpopularnijih smjerova u svijetu na preddiplomskoj i diplomskoj razini:

Broj 1 u Aziji i Maleziji za iskustvo multikulturalnog učenja- s više od 11 000 studenata iz više od 120 zemalja, APU osigurava raznoliko i šareno kulturalno okruženje studiranja.

Osim studijskih programa, APU omogućuje i pred studijske programe i tečajeve engleskog jezika.

 

SMJEŠTAJ

APU svojim studentima pruža dvije mogućnosti smještaja: ON-campus i OFF-campus. To znači da je moguće tražiti sobu u sklopu kampusa ili apartman izvan kampusa.

Mjesečni troškovi života koje fakultet predviđa: smještaj + hrana + zabava = 400 -500 USD mjesečno

 

FINANCIRANJE

Razvijajući društvo znanja, malezijska vlada i APU nude pomoć u financiranju studija- International Student Schoolarships i MIS (Malaysian International Schoolarship)*

*uvjete prijave za stipendiju pogledajte na poveznicama u tekstu.

 

Odvaži se!

PRIJAVE 

Za preddiplomske programe prijave su moguće u Veljači, Svibnju, Rujnu i Studenom.

Za diplomske programe prijave su moguće u Travnju, Kolovozu i Studenom.

 

DOKUMENTI POTREBNI ZA PRIJAVU:

  •  kopiju putovnice
  • fotografiju
  • akademske dokumente (prevedene i certificirane)
  • položeni IELTS 5.0 test
  • medicinsko izvješće
  • potvrdu o prijavljenoj Visa-i

Sorry, the comment form is closed at this time.