KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
21 Nov

Domjenak švicarskog veleposlanstva i predstavljanje Glion & Les Roches

Švicarska je kolijevka svjetskog turizma zbog čega ne čudi što su se upravo u Švicarskoj smjestili najbolji privatni fakulteti za hospitality odnosno hotelski i turistički menadžment.

GLION Institute of Higher Education i Les Roches Global Hospitality Education spadaju u top 6 najboljih fakulteta za hotelski menadžment na svijetu prema zadnjem istraživanju QS World University Rankings.

Švicarska veleposlanica za Hrvatsku, gđa Emilija Georgieva, u četvrtak, 13. prosinca 2018. godine ugostit će BHV Education i njihove goste,  predstavnike prestižnih švicarskih fakulteta GLION Institute of Higher Education i Les Roches Global Hospitality Education. na ekskluzivnom domjenku u Zagrebu gdje će biti predstavljeni najbolji studijski programi u svijetu.
Broj sudionika na domjenku je ograničen te vas molimo da se prijavite slanjem e-maila sa svojim imenom, školom / sveučilištem / titulom / organizacijom i telefonskim brojem do 10. prosinca 2018. godine.
Nakon registracije, vašu pozivnicu možete podići u BHV uredu u Martićevoj 13, Zagreb.

 

BHV Education je ponosan što su naši partnerski fakulteti Glion i Les Roches pri samom vrhu ljestvice najboljih na svijetu i što naše polaznike možemo upisati na svjetski renomirane programe čemu u prilog ide sljedeća statistika:

  • Glion Institute for Higher Education je broj 4 među vodećim svjetskim institucijama u hospitality i rekreativnom menadžmentu i broj 1 širom svijeta prema zadovoljstvu poslodavca u hospitality i rekreativnom menadžmentu
  • Les Roches Global Hospitality Education je broj 6 među vodećim svjetskim institucijama u hospitality i rekreativnom menadžmentu i broj 3 širom svijeta prema zadovoljstvu poslodavaca u hospitality industriji
  • Sommet Education je jedina grupa za hospitality obrazovanje s dvije privatne visokoškolske ustanove rangirane među 6 najboljih na svijetu za hospitality i 3 najbolje svjetske institucije prema zadovoljstvu poslodavaca u hospitality i rekreativnom menadžementu.

S diplomom iz Švicarske osigurana vam je karijera na najboljim svjetskim pozicijama u hospitality branši.

Sorry, the comment form is closed at this time.