KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
21 Nov

Profesionalna nogometna karijera ili studij? Oboje!

Obožavaš nogomet i ne želiš ga se odreći zbog studija?

Endorsed Degree na Truro & Penwith Universityu  ti omogućuje oboje! Ovo je jedinstvena prilika za mlade talentirane nogometaše koji žele profesionalno treniranje i usmjeravanje unutar nogometne akademije s ciljem maksimiziranja sportskog potencijala uz stjecanje visokog obrazovanja na vodećem sveučilištu u svijetu.

Endorsed degree  program vođen je od strane nekih od najboljih UEFA licenciranih trenera u UK-u, čime akademija postaje savršena platforma za put prema profesionalnoj nogometnoj karijeri. Program studija vrlo je fleksibilan i kombinira 2 godine foundation stupnja s 1 godinom top-up stupnja. Takav pristup omogućava studentima da izvršavaju dnevne obveze treninga, ali i da steknu vrijedne radne navike.

SMJEROVI

Razvijajući akademsko razumijevanje business menadžmenta i lidershipa , studenti će moći lansirati i upravljati vlastitim grupnim biznisom. Idealno okruženje za razvijanje poduzetničkog duha koji će osigurati uspješnu poslovnu karijeru. Studijski program je prilagođen suvremenim zahtjevima tržišta, a fokus je na razvijanju praktičnog znanja. Smjer unutar BA (Hons):

FdA Business

Program je namijenjen razvijanju akademskih, ali i poslovnih znanja i vještina u području zdravlja i sporta. Razumijevanje uloge zdravlja u sportu potiče se kroz sljedeće specijalističke smjerove:

FdSc Exercise, Health and Fitness

FdSc Health and Nutrition

FdSc Sports Coaching

 

 Imaš pitanje?

SMJEŠTAJ/LOKACIJA

U program je uključen luksuzan smještaj koji se nalazi blizu kampusa i nogometnih postrojenja.  Fakultet je smješten u Cornwallu, jednom od lidera turističkih destinacija u UK-u. Lokacija je sigurna i sadrži prekrasne plaže u blizini,a London je udaljen 45 minutnim letom sa Zračne luke Cornwall.

 

NOGOMET/TRENING

Ispuni svoj potpuni potencijal uz 16 sati treninga tjedno, predvođenih licenciranim UEFA trenerima. Osim toga, tri partner nogometna kluba omogućavaju studentima sudjelovanje u večernjim utakmicama vikendom ili sredinom tjedna, čime se stječe šansa za ulazak u BUCS nogometnu ligu u kojoj se natječu sveučilišta iz cijelog UK-a.

STUDY, SLEEP, SOCCER- REPEAT!

Sorry, the comment form is closed at this time.