KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top

Studiraj vani: Prijave za studij u Velikoj Britaniji

Velika Britanija je među našim polaznicima top studijska destinacija, a BHV Education ima mogućnost prijaviti vas direktno na naša partnerska sveučilišta u toj zemlji. Osigurajte si prvoklasno obrazovanje i mogućnost zaposlenja bilo gdje na svijetu!

Velika Britanija je druga zemlja na svijetu prema broju međunarodnih studenata, s time da se njihov broj svake godine povećava. Ova zemlja može se podičiti jednim od najstarijih i najboljih školskih sustava na svijetu čiji su temelj već u srednjem vijeku postavila sveučilišta Oxford i Cambridge.

Studiranje u Velikoj Britaniji uz kredit britanske vlade je mogućnost koja se nudi svim građanima EU, pa tako i Hrvatima koji nisu već u Hrvatskoj završili studij na istoj razini. Iskoristite priliku i studirajte na nekom od britanskih sveučilišta koji pripadaju drugom najkvalitetnijem obrazovnom sustavu na svijetu.

Studenti mogu birati između tisuću studijskih programa na preddiplomskoj i diplomskoj razini, a za one neodlučne tu je tzv. “joint honours” koji im nudi kombiniranje različitih studijskih programa.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Studij u Velikoj Britaniji na državnim sveučilištima iznosi 9.250 GBP na preddiplomskom studiju dok se na diplomskom studiju školarine kreću od 5.000 GBP pa naviše ovisno o studiju i sveučilištu.
Od ulaska Hrvatske u Europsku uniju naši preddiplomci imaju mogućnost dobivanja studentskog kredita britanske vlade koji pokriva troškove školarine, a kredit ne moraju vraćati sve, dok se ne zaposle i ne počnu zarađivati više od 25.000 GBP godišnje, a tada mjesečne rate iznose 50 GBP.

DETALJNE INFORMACIJE O FINANCIRANJU STUDIJA U UK

Prosječni troškovi studenta pored školarine koju mogu pokriti studentskim kreditom kreću se oko 300-400 GBP mjesečno bez smještaja, a za svakodnevne potrepštine poput hrane, izlazaka, materijala za studij, odjeće i slično.

Smještaj se na većini sveučilišta plaća u tri godišnje rate, a u prosjeku iznosi 400 – 450 GBP mjesečno ovisno o tipu smještaju, grade i sveučilištu.

Troškovi ovise o svakom pojedincu, a infografika je informativnog karaktera.

Mi znamo koliko vam znače iskustva drugih i koliko vam mogu pomoći u donošenju odluke:

U slučaju da ne znate što vam je sve potrebno za upis na britanska sveučilišta ili niste sigurni da sami možete kvalitetno napraviti prijavu, obratite se BHV savjetnicima koji imaju 25 godina iskustva i preko 10.000 zadovoljnih polaznika raznih obrazovnih programa.

BHV Education želi učiniti vaš životni put lakšim, a uspjeh sigurnijim.

Sorry, the comment form is closed at this time.