KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
8 Jan

Ena studira u Engleskoj, zašto ne bi i ti?

Ena Begović jedna je od naših mnogobrojnih polaznika kojima je odluka o studiranju u inozemstvu bila jedna od najvažnijih i najboljih životnih odluka.

Ena je upisala preddiplomski studij BA (Hons) Drama u Velikoj Britaniji na Canterbury Christ Church University-u. Studira uz potporu kredita britanske vlade. Kako su joj troškovi školarine podmireni, od studenoga ove godine, našla je posao kao dadilja i uspješno balansira svoje fakultetske i poslovne obveze.

S fakultetom je izuzetno zadovoljna i preporučuje ga onima koji su znatiželjni na području kazališta, posebno otvorenima za europsko/svjetsko tržište. Smjer pruža razvoj glumcima, redateljima, producentima i drugim ulogama u kazalištu, ali i profesorima ovisno o odabiru predmeta.

Željela bi ohrabiti i druge koji sanjaju o studiranju u inozemstvu s obzirom da to nije nedostižan cilj. Što vam Ena još želi poručiti, pogledajte u videu:

Iako je službeni rok za prijavu na britanska sveučilišta 15. siječnja, naša partnerska sveučilišta primaju prijave naših polaznika i naknadno. BHV Education ima mogućnost prijaviti vas direktno na 25 partnerskih sveučilišta u Velikoj Britaniji.

Brige oko financiranja školarine nema. Svi studenti koji upišu studij 2019/2020 studiraju cijeli preddiplomski ili diplomski studij prema potpisanim uvjetima. Osigurajte si prvoklasno obrazovanje uz potporu studentskog kredita britanske vlade dok je to još moguće.

Više o financiranju studija u Velikoj Britaniji pročitaj ovdje
U slučaju da ne znate što vam je sve potrebno za upis na britanska sveučilišta ili niste sigurni da sami možete kvalitetno napraviti prijavu, obratite se BHV savjetnicima koji imaju 25 godina iskustva i preko 10.000 zadovoljnih polaznika raznih obrazovnih programa.
Pošalji upit za prijavu

Sorry, the comment form is closed at this time.