KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
15 Jan

Glion & Les Roches – najbolji izbor fakulteta

Dana 13. prosinca 2018. godine, švicarska veleposlanica za Hrvatsku, gđa Emilija Georgieva, ugostila je BHV Education i naše goste, predstavnika poznatih i prestižnih fakulteta Glion Institut of Higher Education i Les Roches Global Hospitality Education, gospodina Nijat Musayeva te alumni fakulteta, gospođu Marinu Franolić u svojoj rezidenciji.

Predstavljanje programa uz popratno druženje bila je odlična prilika zainteresiranima dati više informacija koje su im mogućnosti upisa na jedne od najboljih škola za hospitality u cijelom svijetu kao i koje su prednosti završetka istog po pitanju izuzetno visoke zapošljivosti, mobilnosti, znanja i vještina te umrežavanja.

Posjetitelji su imali priliku čuti i iskustvo alumni fakulteta Glion, Marinu Franolić, osnivačicu i direktoricu Hesa Group te organizatoricu Adria Hotel Foruma, jedine međunarodne hotelsko investicijske konferencije u regiji.

Kako nam je bilo, pogledajte u videu:

BHV Education je ponosan što su naši partnerski fakulteti Glion i Les Roches pri samom vrhu ljestvice najboljih na svijetu i što naše polaznike možemo upisati na svjetski renomirane programe čemu u prilog ide sljedeća statistika:

  • Glion Institute for Higher Education je broj 4 među vodećim svjetskim institucijama u hospitality i rekreativnom menadžmentu i broj 1 širom svijeta prema zadovoljstvu poslodavca u hospitality i rekreativnom menadžmentu
  • Les Roches Global Hospitality Education je broj 6 među vodećim svjetskim institucijama u hospitality i rekreativnom menadžmentu i broj 3 širom svijeta prema zadovoljstvu poslodavaca u hospitality industriji
  • Sommet Education je jedina grupa za hospitality obrazovanje s dvije privatne visokoškolske ustanove rangirane među 6 najboljih na svijetu za hospitality i 3 najbolje svjetske institucije prema zadovoljstvu poslodavaca u hospitality i rekreativnom menadžementu.

Glion Institute of Higher Education je škola sa kampusima u Švicarskoj (Glion Montreux i Bulle) te Velikoj Britaniji (London). Osnovan davne 1962. godine, Glion neumorno i kontinuirano svojim studentima osigurava vrhunsko i individualizirano obrazovanje kojim će diplomanti škole biti spremni pridonijeti najbrže rastućoj svjetskoj industriji.

Programi koji se nude pri Glionu su sljedeći:

Bachelor’s in International Hospitality Business

Master’s in International Hospitality Business

Master’s in Finance, Real Estate and Hotel Development

Master’s in Hospitality, Entrepreneurship and Innovation

Master’s in Luxury Management and Guest Experience

Dual MBA and MSc in International Hospitality Business

Summer Programme

Les Roches Global Hospitality Education je škola sa kampusima u Španjolskoj (Marbella), Švicarskoj (Bluche) i Kini (Shanghai).  Osim sveobuhvatnog akademskog znanja koje studenti steknu studirajući pri Les Roches-u, studenti će stići široku mrežu poznanstava i veze u industriji koje će im pomoći u daljnjem uspjehu u karijeri.

Programi koji se nude pri Les Rochesu su sljedeći:

Bachelor in Business Administration in Global Hospitality Management

Diploma in International Hotel Management

MBA in Global Hospitality Management

Postgraduate programmes in Hospitality

Summer Programmes

English Programmes

Hospitality is an indsutry to grow with.

Sorry, the comment form is closed at this time.