KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
7 Mar

Dani mobilnosti i edukacije: Last minute prijave 2019.

Dani mobilnosti i edukacije ovog proljeća donose zanimljive panele i prezentacije u Rijeci i Zagrebu za srednjoškolce i studente koji razmišljaju o školovanju u inozemstvu. Last minute prijave na studij u inozemstvu za jesen 2019. u Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Švicarskoj i Italiji. Last minute prijave na srednjoškolske razmjene u Americi, Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Španjolskoj. Za sve koji još uvijek razmišljaju o prijavi na studij ili razmjenu u inozemstvu za akademsku godinu 2019. ovo je krajnja prilika da saznate sve informacije o uvijetima, samoj prijavi i krajnjim rokovima. Za sve ostale, ovo je pravo mjesto da prikupite korisne informacije, dobijete nove ideje i možda i vi napravite korak u svijet školovanja u inozemstvu.

Javi nam koje prezentacije i teme te zanimaju

GOSTI IZLAGAČI NA DANIMA MOBLINOSTI I EDUKACIJE

PROLJEĆE 2019.:

Ca' Foscari University of Venice smješten u centru Venecije nudi preddiplomske i diplomske programe na talijanskom i engleskom jeziku iz područja ekonomije, biznisa, digitalnog menadžmenta, jezika, međunarodnih odnosa, znanosti i tehnologije, it, povijesti, filozofije, globalizacije, kulturne baštine...

HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland vodeći institut za stjecanje prestižne švicarske diplome na engleskom jeziku koja otvara vrata u svijet međunarodnog hotelijerstva na najvišem nivou.

Canterbury Christ Church University smješten je u slikovitom i povijesnom gradu Canterburyu, a ujedno je i najpopularnije britansko sveučilište među Hrvatima. Nudi više od 100 različitih preddiplomskih i diplomskih smjerova iz svih područja.

QA Higher Education grupacija je poznatih britanskih sveučilišta: Northumbria University, Ulster University, University of Roehampton, Middlesex University i Solent University. Lokacije: London, Manchester, Birmingham i Newcastle.

New College of the Humanities smješten je u centru Londona i nudi velik broj preddiplomskih i diplomskih programa uz kredit britanske vlade koji pokriva cijeli iznos školarine. Ideja i san o studentskim danima u britanskoj prijestolnici su nadohvat ruke.

PREUZMI LETAK

[Download not found]

OSTALE TEME PREZENTACIJA:

12.30 Harrison Career Test

profesionalno-usmjeravanje
Više info

15.00 Studiraj u Nizozemskoj

study-netherlands
Više info

16.00 Srednja škola

srednja škola
Više info

ZANIMLJIVOSTI:

Sorry, the comment form is closed at this time.