KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
24 Apr

EF Tečajevi jezika u inozemstvu: Lovrino iskustvo u Oxfordu

EF ima dugogodišnje iskustvo i nudi posebne personalizirane tečajeve jezika u inozemstvu za sve razine i sve dobne skupine. Naš Lovro se upravo vratio s tečaja u Oxfordu, a njegovu priču pročitajte u nastavku.


Prošlog ljeta odlučio sam uzeti godinu dana pauze nakon srednje škole koju sam odlučio iskoristiti učeći, zabavljajući se i upoznavajući nove ljude iz cijeloga svijeta. EF (Education First) najveća je organizacija na svijetu zadužena za tečajeve jezika u inozemstvu i obrazovanje djece, ali i odraslih. Imaju svoje podružnice diljem cijeloga svijeta, ali ja sam se odlučio baš za Oxford jer se škola i kampus nalaze na istoj lokaciji. Za EF sam saznao prije 6-7 godina kada je moj brat preko BHV-a išao u istu tu školu na 9 mjeseci. Tako sam se i ja , potaknut njegovim pozitivnim iskustvom,  odlučio na taj korak.
U školi tijekom cijele godine ima oko 700 učenika svih uzrasta. Škola se nalazi blizu centra grada, a autobusi voze svakih 10-15 minuta. Oxford je predivan grad i pun je mladih ljudi (studenata) iz cijeloga svijeta tako da je i društveni život vrlo bogat. Svaki vikend škola organizira putovanja po cijeloj Engleskoj tako da sam imao priliku vidjeti Liverpool, Manchester, Birmingham.. U London odem sam kada god poželim jer je iznimno dobro prometno povezan. Što se tiče učenja jezika, profesori su odlični i uvijek spremni pomoći, ali mislim da se jako puno nauči razgovarajući s drugim učenicima iz cijeloga svijeta i lokalnim ljudima. Sve u svemu, smatram da je ovo bila jedna jako dobro iskorištena pauza nakon srednje škole i preporučio bih svima koji je uzimaju da je iskoriste upravo na ovaj način.

Lovro Kostelić


EF (Education First) osnovana je prije 50 godina i danas je najveća svjetska organizacija koja nudi tečajeve jezika u inozemstvu koji će Vam pomoći da lakše savladate jezik i pritom se zabavite i upoznate nove kulture.


U ponudi imaju 11 jezika u preko 52 kampusa i to čak u 20tak zemalja diljem svijeta. Bilo da ste više skloni svjetskim metropolama ili manjim gradovima, od toliko izbora sigurno ćete pronaći idealnu lokaciju za sebe. Neke od top destinacija su: New York, London, Pariz, Oxford, Dublin…

Njihova misao vodilja je da ne postoji jedan tečaj koji odgovara svima i zato nude specijalne personalizirane tečajeve koji će svakom pojedincu omogućiti maksimalan napredak. Ono čime se izdvajaju od drugih tečajeva jezika su:


Iskustvo, kvaliteta i inovativne metode učenja

Tečajevi počinju svakog ponedjeljka, a traju od 2-25 tjedana, ovisno o Vašim željama i potrebama.

Zašto EF?

  • Personalizirani tečajevi

Osmislite svoj idealni tečaj tako da sami birate trajanje i intenzitet. Također možete birati hoćete li se usmjeriti na određeni aspekt jezika (konverzacija, vokabular, gramatika…), jezik specifičan za određenu karijeru (business, pravo, IT…), pripremu nekog od ispita (IELTS, TOEFL, DELF…) ili pak na neku temu iz kulture i umjetnosti.

  • Multikulturalno okruženje

Učite jezik zajedno s ljudima iz više od 100 zemalja i steknite prijatelje za cijeli život.

  • Zagarantirani napredak

EF garantira da ćete za svakih 6 tjedana savladati jedan stupanj jezika, naravno, ukoliko redovito ispunjavate svoje zadatke i obaveze. Njihov poseban pristup jamči maksimalan uspjeh, a u protivnom možete ostati učiti besplatno sve dok ne ostvarite zadani cilj.

  • Poticajno okruženje

Pomno birani profesori, male grupe (12-15 polaznika), interaktivna predavanja, lokacije kampusa, moderni interijeri i popratni sadržaji pružaju optimalno okruženje za učenje.

  • Cjelovito iskustvo

Na ovom tečaju nećete samo učiti jezik, već ćete imati punu podršku i brojne aktivnosti i izlete u slobodno vrijeme.

  • Međunarodno priznati tečajevi

EF tečajevi su međunarodno priznati od brojnih respektabilnih institucija kao što su British Council, ACCET i sl., a ujedno su i jedina škola koja nudi tečajeve certificirane od sveučilišta.


Sorry, the comment form is closed at this time.