KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
10 Sep

Turizam u Danskoj: Iskustvo studiranja u Aalborgu

Za sve vas koji ste još neodlučni da li studirati u inozemstvu, priča našeg polaznika Ivana zasigurno će vas potaknuti da se odvažite na taj korak. Ivan nam se javio iz Danske, a što nam je rekao pročitajte u nastavku ili ga osobno pitajte na našim Danima mobilnosti i edukacije.

Moje ime je Ivan i studiram AP degree – Service, Hospitality and Tourism Management na UCN-u u Aalborgu.

Danska je jako zanimljiva zemlja, rad u grupama je ono što čini studij uistinu posebnim pa ako to voliš nemoj uopće razmišljati. Osim toga, upoznat ćeš puno ljudi iz cijeloga svijeta, pogotovo Europe. Također, ako voliš izlaziti to je dodatan razlog za dolazak!

Rad u grupama je ono što me najviše oduševilo i što studij u Danskoj čini posebnim. Osim toga, danska priroda je prekrasna i brzo sam se uvjerio kako su Danci uistinu sretan narod

Kada sam se prošle godine odlučio za studij u Danskoj, nisam ni slutio koliko ću putovati jer se mogu kupiti stvarno jeftine karte za putovanja po Europi. Tako sam krajem 11. mjeseca odlučio otputovati s prijateljima do Londona. Također, moj fakultet je organizirao study trip u veljači ove godine u Miami i Orlando. Tamo smo posjetili luksuzne hotele privatne kompanije, sudjelovali kao volonteri na festivalu SOBEWFF te smo se pritom jako zabavili.

 

Trenutno sam u Zagrebu gdje odrađujem praksu u hotelu Esplanade za kojeg ste vjerujem svi čuli. Kada studiraš u Danskoj, stažiranje je obavezno i to već na 1. godini na UCN-u. Moj plan za budućnost je prijaviti se za Top-up degree. Poslije toga još ne znam, možda ostati u Danskoj, a možda otići u neku drugu EU zemlju na nastavak školovanja.

Ono što je sigurno je da mi je ovaj program otvorio mnoga vrata

Na Danima mobilnosti i edukacije koji će se održati u Zagrebu 25. i 26.10.2019. imat ćete priliku uživo popričati s našim Ivanom, a i s predstavnicima sveučilišta iz raznih europskih zemalja.

Više informacija i prijave na linku:

Registracija

Sorry, the comment form is closed at this time.