KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
30 Sep

Copenhagen Business Academy: Stefanovo iskustvo studija u Danskoj

Naš Stefan trenutno na CPH Business Academy studira Top-up program International Hospitality Management, a prije toga je završio AP program Service, Hospitality and Tourism Management. U nastavku pročitajte što nam je napisao o svojim dojmovima studija u Danskoj.

Svima onima koji razmišljaju o preseljenju i studiju u Danskoj nadam se da će moja priča i moja iskustva biti korisni u tom koraku.

Zovem se Stefan i preselio sam se u Kopenhagen prije nešto više od dvije godine. Primarni razlog mog preseljenja bila je moja želja da studiram u drugom okruženju, koje je više odgovaralo mojoj osobnosti i osobnim preferencijama. Vjerujem da sam takvo okruženje pronašao u Danskoj.

Copenhagen Business Academy je škola koja vas uistinu priprema za budućnost

Nakon dvije godine studija i završetka AP programa, jedino što mogu reći je da se sav rad na kraju isplatio. Već sada sam spreman i obrazovan za rad u svom području (hotelijerstvo, turizam i drugi poslovi koji se tiču ​​usluga). Iako još uvijek imam dosta vremena do završetka školovanja, CPH mi je dao perspektivu i sjajan temelj za buduće poslovne prilike.

Pri prelasku iz hrvatskog obrazovnog sustava u danski, morate biti spremni prilagoditi se učenju i timskom radu temeljenom na projektima

Možda je u početku rad s ljudima iz raznih zemalja koji su navikli raditi neke stvari na određeni način zahtjevan, ali obećajem, dugoročno gledano, to vas čini samo sposobnijima za rad u “stvarnom svijetu”.

Još jedna stvar koja vas zaista priprema za buduće radno mjesto je obavezno stažiranje integrirano u studij. Provedena tri mjeseca rada u tvrtki pomažu vam već u početku u proširenju mreže i pronalaženju mogućih polazišta za vašu karijeru.

Sve u svemu, razlog zbog kojeg cijenim obrazovanje koje sam stekao (i još uvijek stječem) u Danskoj na CPH-u je činjenica da stvarno daje ono što vam treba – priprema vas za život i pomaže vam da napravite prve korake ka svom konačnom životnom cilju!

Stefan zajedno s predstavnicima ove prestižne biznis akademije iz danske prijestolnice dolazi u Zagreb kako bi s vama podijelio iskustvo studiranja u Danskoj. Za više informacija i registraciju klikni na link.

 

Registracija

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.