KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
24 Jan

Upiši Bachelor ili jednogodišnji Master studij s praksom u UK i iskoristi kredit prije konačnog Brexita

Dođi u Zagreb na Otvorene Dane i upoznaj predstavnika

QA Higher Education, g. Lars Kascha

Učenici i studenti koji upišu studij u Velikoj Britaniji koji počinje tijekom 2020.g imaju pravo na studentski kredit, a prijave su otvorene do 30.06.2020. Za generaciju 2021/2022 još čekamo vijesti i zato je sad pravo vrijeme da se iskoristi prilika. I ove godine u Londonu, Southamptonu, Manchesteru, Newcastlu ili Birminghamu upišite program po važećim uvjetima i iskoriste prednosti koje trenutno koristi 143.000 EU studenata u UK.

QA Higher Education grupacija surađuje sa šest vrhunskih britanskih sveučilišta, a u petak 31.1. dolaze u naš BHV ured u Zagrebu razgovarati s potencijalnim studentima.

QA Higher Education potiče svoje studente da ostvare svoj puni potencijal i steknu potrebne vještine za željenu karijeru. Cilj QAHE je pružiti mladima iz cijelog svijeta pristup izvanrednom visokom obrazovanju. * pogledajte zanimljiv video 🙂

Svi studijski programi predvođeni su vrhunskim stručnjacima, a ono čime se posebno izdvajaju je mogućnost prakse (Advance Practice programi).

Neki od programa koji se nude su: Računovodstvo, Business, IT, Cyber, Digitalni Marketing, Event menadžment, Projektni menadžment, Web Development…

S QAHE možete upisati od Foundation Year programa, Top-up programa pa sve do Master studija, a osim studentskog kredita za hrvatske studente postoji mogućnost djelomične stipendije na određenim programima.

 

Dogovorite individualne konzultacije.

31.01. – 11:00-16:00 h

Dogovori konzultacije

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.