KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
6 Mar

Najbolje ljeto tvog života: Tečaj engleskog jezika uz vrhunski provod

Provedi ljeto na najbolji način uz učenje jezika i otkrivanje nove destinacije. ljeto – putovanje – jezici – učenje – edukacija -tečaj – izleti – prijatelji – zabava

Education First International Language Schools, poznatiji pod skraćenicom EF jedna je od najvećih grupacija škola stranih jezika osnovana sad već davne 1965. godine. koja nakon 55 godina broji škole na više od 50 destinacija sa mogućnošću učenja 12 jezika.

Osim tečajeva jezika po kojim su vjerojatno najpoznatiji, EF nudi i programe srednjoškolske razmjene, Au Pair program kao i Hult, internacionalnu poslovnu školu sa kampusima u Cambridge-u (US), Londonu, San Franciscu, Dubaiu, New Yorku i Shanghaiu.

Njihova misao vodilja je da ne postoji jedan tečaj koji odgovara svima i zato nude specijalne personalizirane tečajeve koji će svakom pojedincu omogućiti maksimalan napredak. Ono čime se izdvajaju od drugih tečajeva jezika su:

  • iskustvo
  • kvaliteta i
  • inovativne metode učenja.
BHV Education kao njihov dugogodišnji partner i predstavnik za ovo područje,
pripremio je specijalnu ponudu za ljeto 2020. u Miamiju.

KADA i GDJE?

Planirani grupni polazak je 28. lipnja 2020. na dvotjedni tečaj engleskog jezika, dok je predviđeni povratak 11. srpnja 2020.

EF ŠKOLA Miami Beach – kampus se nalazi na samoj plaži Miami Beach, a polaznicima nudi  učenje uz pogled na plažu i ocean, a uz to ima vlastiti bazen.

EF Miami

TKO?

Program je namijenjen učenicima 15 do 18 godina koji žele usavršiti svoje znanje engleskog jezika i iskusiti najbolje ljeto svog života.

ZAŠTO?

Osim odlične lokacije, učenici će se naći u multikulturalnom okruženju, imati će pristup bazenu i plaži svakodnevno, imati će priliku upoznati prijatelje iz cijelog svijeta, zahvaljujući modernim metodama poučavanja ostvariti napredak u svim aspektima korištenja engleskog jezika, a sam kampus se nalazi u blizini shopping centra, restorana te zabavnih sadržaja

EF Miami Beach

PROGRAM i CIJENA PROGRAMA:

Program uključuje školarinu, smještaj u kampusu škole, polupansion, putno osiguranje, prijevoz s aerodroma u oba smjera, nastavne materijale kao i EF certifikat po završetku tečaja

2.850 USD (cijena ne uključuje avionsku kartu i džeparac)

Cijelu ponudu preuzmite ovdje:

[Download not found]

Zašto EF?

  • Personalizirani tečajevi

Osmislite svoj idealni tečaj tako da sami birate trajanje i intenzitet. Također možete birati hoćete li se usmjeriti na određeni aspekt jezika (konverzacija, vokabular, gramatika…), jezik specifičan za određenu karijeru (business, pravo, IT…), pripremu nekog od ispita (IELTS, TOEFL, DELF…) ili pak na neku temu iz kulture i umjetnosti.

  • Multikulturalno okruženje

Učite jezik zajedno s ljudima iz više od 100 zemalja i steknite prijatelje za cijeli život.

  • Zagarantirani napredak

EF garantira da ćete za svakih 6 tjedana savladati jedan stupanj jezika, naravno, ukoliko redovito ispunjavate svoje zadatke i obaveze. Njihov poseban pristup jamči maksimalan uspjeh, a u protivnom možete ostati učiti besplatno sve dok ne ostvarite zadani cilj.

  • Poticajno okruženje

Pomno birani profesori, male grupe (12-15 polaznika), interaktivna predavanja, lokacije kampusa, moderni interijeri i popratni sadržaji pružaju optimalno okruženje za učenje.

  • Cjelovito iskustvo

Na ovom tečaju nećete samo učiti jezik, već ćete imati punu podršku i brojne aktivnosti i izlete u slobodno vrijeme.

  • Međunarodno priznati tečajevi

EF tečajevi su međunarodno priznati od brojnih respektabilnih institucija kao što su British Council, ACCET i sl., a ujedno su i jedina škola koja nudi tečajeve certificirane od sveučilišta.

 

Pozivamo sve zainteresirane na prezentaciju EF programa ljetnih tečajeva diljem svijeta

11. ožujka 2020. u 18.00 sati

Impact Hub, Boškovićeva 2, Zagreb

 

Posjetitelji će imati priliku pričati izravno s predstavnikom EF škola kao i BHV savjetnicima, saznati koje pogodnosti se nude za hrvatske polaznike te koje destinacije su im na raspolaganju ovo ljeto!

Prijavi svoj dolazak na EF prezentaciju

Iskustvo polaznika

Za EF sam saznao prije 6-7 godina kada je moj brat preko BHV-a išao u istu tu školu na 9 mjeseci. Tako sam se i ja , potaknut njegovim pozitivnim iskustvom,  odlučio na taj korak.  U školi tijekom cijele godine ima oko 700 učenika svih uzrasta. Škola se nalazi blizu centra grada, a autobusi voze svakih 10-15 minuta. Oxford je predivan grad i pun je mladih ljudi (studenata) iz cijeloga svijeta tako da je i društveni život vrlo bogat. Svaki vikend škola organizira putovanja po cijeloj Engleskoj tako da sam imao priliku vidjeti Liverpool, Manchester, Birmingham.. U London odem sam kada god poželim jer je iznimno dobro prometno povezan. Što se tiče učenja jezika, profesori su odlični i uvijek spremni pomoći, ali mislim da se jako puno nauči razgovarajući s drugim učenicima iz cijeloga svijeta i lokalnim ljudima. Sve u svemu, smatram da je ovo bila jedna jako dobro iskorištena pauza nakon srednje škole i preporučio bih svima koji je uzimaju da je iskoriste upravo na ovaj način.

Lovro Kostelić

Označavanjem potvrdnog okvira, dajete suglasnost da BHV Education koristi vaše podatke za kontaktiranje u svrhu informiranja i slanja ponuda mobilnim i elektroničkim putem. Ukoliko označite ne na obrascu, sukladno Općoj Uredbi o zaštiti osobnih podataka ne možemo vam poslati tražene informacije. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku putem linka za otkazivanje pretplate u podnožju web stranice. Povlačenje suglasnosti ne utječe na zakonitost izvršene obrade podataka do trenutka povlačenja suglasnosti.

Sorry, the comment form is closed at this time.