KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
8 Apr

BHV Career Hub: Karijera u bankarskom sektoru

Da biste donijeli kvalitetnu odluku o izboru obrazovanja i karijere neophodno je razgovarati s ljudima koji su uspješni u području o kojem razmišljate. BHV CareerHub je mjesto gdje možete upoznati mlade uspješne stručnjake iz zemlje i inozemstva koji će vam reći sve o svom putu do uspjeha. U četvrtak 16.04. u 18.00 h  imate priliku upoznati Ivanu Ivančić, zamjenicu direktora Partner Banke i saznati sve što vas zanima o karijeri u bankarskom sektoru.

 

 

Znate li da vas u prosjeku čeka 2000 ponedjeljaka u vašem radnom vijeku?   

Činjenica je da će vam svaki ponedjeljak biti lakši ukoliko volite ono što radite.

 

Znate li da bi više od 50% ljudi rado promijenilo svoje zanimanje?

 

Očito nisu imali kvalitetno karijerno usmjeravanje. Za put u nepoznato neophodno je koristiti dobru navigaciju i poslušati iskustva onih koji su tamo već putovali.

 

 

Poslovni svijet danas je više nego ikad podložan promjenama. Pojavljuju se zanimanja koja prije 5 ili 10 godina uopće nisu postojala. Iako je uzbudljivo imati toliko mogućnosti, to može biti stresno i zbunjujuće, pogotovo za mlađe generacije. Olakšajte si sumnju i preispitivanje i ispunite Harrison test profesionalne orijentacije i pronađite karijeru u kojoj ćete uživati i biti uspješni.

 

VIŠE O PROFESIONALNOM USMJERAVANJU

 

Sudjelovanje na online  ZOOM sastanku je besplatno, ali je broj mjesta ograničen.

Požurite stoga s prijavom!

Sorry, the comment form is closed at this time.