KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
4 May

Study Denmark: Online konferencija

Besplatna online konferencija o studiranju u Danskoj sa hrvatskim studentima na Business Academy Aarhus. Saznaj sve što te ikad zanimalo o studiranju u ovoj popularnoj skandinavskoj zemlji.

Grupa hrvatskih studenata udružila je snage sa svojim savjetnicima za obrazovanje u inozemstvu kako bi mladima u Hrvatskoj približili ideju studiranja u inozemstvu i svoje iskustvo studiranja u Danskoj kroz online konferenciju Study Denmark.

 

 

U vremenima kao što su ova, kada je povratak na staro neizvjestan, posebno je teško biti učenik i student, te planirati budućnost. S obzirom da srednje škole još nisu otvorile svoja vrata učenicima, ova situacija posebno šteti maturantima.

Velik broj hrvatskih učenika gaji ambiciju svoje školovanje nastaviti na nekim od inozemnih sveučilišta što trenutna situacija uvelike otežava, ali ipak i dalje omogućuje. Mnogi od maturanata i preddiplomaca već su dobili svoje ponude za željeni studij od jeseni 2020.

 

 

Sveučilišta gdje Hrvati najčešće odlaze na preddiplomski i diplomski studij kao što je Velika Britanija, Danska, Nizozemska, Švicarska, Njemačka, Austrija, Švedska i slično imaju puno veći stupanj digitalne pismenosti i opremljenosti zbog čega koronavirus na početak akademske godine neće znatnije utjecati, osim eventulane fizičke prisutnosti studenata ukoliko dođe do novih mjera.

Naša suradnja s polaznicim na studiju u Danskoj kroz online konferenciju Study Denmark nastala je upravo iz ideje kako bi se ovaj veliki  životni korak maksimalno olakšao za sve koji su već donijeli odluku o odlasku na studij  uinozemstvu ali i za sve one koji o tome tek razmišljaju.

 

 

 

Grupa prijašnjih polaznika BHV Education koji danas studiraju na Business Academy Aarhus u danskom gradu Aarhusu došla je na ideju napraviti online event Study Denmark u kojem bi prezentirali danski način života, studiranje na Academy te bi podjelili svoje dojmove vezane uz odlazak i život u jednoj skandinavskoj zemlji.

KADA I GDJE

Online konferencija Study Denmark odvijati će se na Zoom platformi u četvrtak, 14.05. od 15.00h do 18.00 h.

TKO

Uz hrvatske studente na studiju u Danskoj, konferenciji će se pridružiti BHV Education savjetnica za studij u Danskoj, Ružica Pejić koja je i osobno posjetila Aarhus 2016.

Također ćemo ugostiti i studentskog savjetnika Jens Bach Nielsen koji će predstaviti Business Academy ali također i pričati o najavama za sljedeći semestar te prikazati kako se danski obrazovni sustav planira nositi s trenutnom situacijom oko koronavirusa.

STUDENTICE IZLAGAČICE

AP Marketing Management, Business Academy Aarhus

Sonja Kostanjevec

Sorry, the comment form is closed at this time.