KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
9 Jul

Još uvijek stignete upisati diplomski studij ovo ljeto!

Čestitamo, završili ste preddiplomski studij i spremni ste za sljedeći korak u životu!

 

Neki studenti koji su upravo diplomirali žele što prije početi raditi, a drugi istražuju gdje dalje nastaviti i gdje upisati diplomski studij. Za sve one koji žele dalje studirati, ovo ljeto je posljednja prilika da upišu diplomski studij u Velikoj Britaniji uz pomoć povoljnih studentskih kredita. Ljudi se često uplaše kad čuju riječ kredit, međutim ovdje se radi o povoljnim studentskim kreditima. Posuđeni iznos počinje se otplaćivati tek kad osoba diplomira, zaposli se i počne zarađivati iznad 21000 GBP godišnje u Velikoj Britaniji ili drugi određeni minimum ovisno o zemlji u kojoj osoba živi i radi.

 

FINANCIRANJE STUDIJA U UK

 

Upisi na diplomski studij u Velikoj Britaniji otvoreni su kroz srpanj i kolovoz uz veliki broj smjerova i programa između kojih možete izabrati baš onaj pravi za vas.

Ako ste sad treća godina studija i završavate tijekom ovog ljeta svoj studij, te planirate diplomirati u rujnu isto tako se stignete upisati na studij, predati dokumentaciju i u rujnu dostaviti finalne dokumente.

Trenutno u Velikoj Britaniji studira oko 135.000 EU studenata od kojih je većina upisala studij upravo uz pomoć studentskih kredita. Odlukom britanske vlade zbog Brexita od 2021. godine EU studenti nažalost više neće imati pristup studentskim kreditima te će imati više školarine kao svi internacionalni studenti.  Svi koji krenu ovo ljeto i jesen dobivaju stare uvjete i moći će dobiti kredit za svoj diplomski studij.

Još uvijek stignete upisati diplomski studij u jednom od tri najkvalitetnija obrazovna sustava na svijetu, a od 2021. tu povoljnu mogućnost zaustavlja Brexit.

Za sve one studente koji su sada prva ili druga godina studija postoji mogućnost transfera na preddiplomski studij u Velikoj Britaniji na drugu ili treću godinu pa tako i oni mogu završiti studij u Velikoj Britaniji i dobiti britansku diplomu uz pomoć studentskog kredita.

 

 

VIŠE O STUDIJU U UK

 

ISKUSTVA POLAZNIKA

Sorry, the comment form is closed at this time.