KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
31 Aug

Dani mobilnosti i edukacije: 10. međunarodni sajam školovanja u inozemstvu 26.09.2020.

BHV Education 26. rujna 2020. organizira prvi online sajam školovanja u inozemstvu na kojem će biti prisutni fakulteti iz Nizozemske, Danske i Italije.

Na online Danima mobilnosti i edukacije imati ćete priliku sudjelovati u zanimljivim panelima na temu studiranja u Nizozemskoj, Danskoj i Italiji koja će voditi predstavnici gostujućih sveučilišta i škola, studenti i polaznici programa, njihovi roditelji i BHV savjetnice.

Pored toga, učenici, studenti i roditelji će imati priliku osobno razgovarati sa svakim predstavnikom fakulteta.

REZERVIRAJ SVOJE MJESTO NA PANELIMA

IZLAGAČI IZ NIZOZEMSKE

Tilburg University – smjestio se u gradu Tilburgu, 7. najvećem gradu u Nizozemskoj na udaljenosti od samo 2 sata od glavnog grada Amsterdama. Moto Tilburg University-ja je Understanding Society – te filozofije se sveučilište drži od samih početaka, a više od 1.500 djelatnika razvija i prenosi znanja drugima te spaja ljude iz različitih disciplina zajedno kako bi društvo učinili boljim mjestom. Na taj način, sveučilište želi dati svoj doprinos rješavanju kompleksnih društvenih problema.

Fontys University of Applied Sciences – kampusi se nalaze na tri lokacije, Eindohven kao centar za smjerove poput ICT i inženjerstva, zatim Venlo kao centar za smjerove iz područja ekonomije i businessa, a Tilburg kao centar za smjerove vezane uz umjetnost (Dance and Music and Performing Arts). Programi predstavljaju kombinaciju teorije, prakse i obaveznog rada za vrijeme studija kako bi primjenili naučeno i bili spremni za ulazak na tržište rada po završetku studija.

TOP RAZLOZI ZAŠTO ODABRATI STUDIJ U NIZOZEMSKOJ:

 1. Jedna od najotvorenijih i najliberalnijih zemalja u svijetu;
 2. Centar europske kulture, umjetnosti i sporta;
 3. Povoljne školarine (do 2.000 EUR za preddiplomski studij);
 4. Posvećenost grupnom radu;
 5. Razvoj kritičkog načina razmišljanja (tzv. “problem based learning”);
 6. Niži troškovi života;
 7. Opušteni životni stil;
 8. Činjenica da svi govore engleski;
 9. Obavezno stručno stažiranje.

IZLAGAČI IZ DANSKE

IBA International Business Academy – smještena u Koldingu, ova poslovna akademija nudi programe iz područja poslovanja, marketinga kao i multimedije i dizajna. Studijski programi nude dinamičnu kombinaciju teorijskog studija i praktičnog iskustva koji imaju za cilj osnažiti studente u rješavanju stvarnih problema. Programi su globalno orijentirani i uključuju specijalizacije koje pokrivaju niz područja, uključujući upravljanje, komunikacije, dizajn i inovacije.

Zealand Academy of Technologies and Business – sa 5 kampusa smještenih u Roskilde, Køge, Næstved, Slagelse and Nykøbing Falster,  snažan obrazovni profil temeljen je na tradiciji i najboljim praksama. Akademija prati trendove i kontinuirano se proširuje u skladu sa potrebama poslovnog sektora. U svih pet kampusa programi se podučavaju u modernim studijskim okruženjima uz mentorstvo i akademski pristup koji kombinira opće obrazovanje, socijalnu kompetenciju i progresivne nastavne metode.

TOP RAZLOZI ZAŠTO ODABRATI DANSKU:

 1. Besplatan studij na engleskom jeziku;
 2. Velik izbor preddiplomskih i diplomskih programa;
 3. Kombinacija teorije i prakse u nastavi;
 4. Prijateljski odnos s profesorima;
 5. Male studijske grupe;
 6. Timski rad na projektima;
 7. Skandinavski stil života;
 8. Mogućnost rada 11-15 sati tjedno;
 9. Besplatan tečaj danskog jezika.

IZLAGAČI IZ ITALIJE

Florence Institute of Design International –  međunarodna škola dizajna mjestila se u centru Firence. Kao škola talijanskog dizajna, Institut je specijaliziran za tečajeve grafičkog dizajna, arhitekture, dizajna namještaja i dizajna interijera za studente iz cijele Europe i svijeta. Navedeni programi se izvode na engleskom jeziku, a studentima je omogućeno pohađanje satova talijanskog jezika za vrijeme studija.

TOP RAZLOZI ZAŠTO ODABRATI ITALIJU:

 1. Najbolji omjer cijene i kvalitete;
 2. Mnoštvo vrhunskih sveučilišta sa studentima iz cijelog svijeta;
 3. Veliki izbor programa na engleskom jeziku;
 4. Pristupačne školarine i razumni troškovi života;
 5. Velik izbor praksi i međunarodnih razmjena tijekom studija;
 6. Dobra prometna povezanost sa ostatkom zemlje i Europe;
 7. Bogata povijest i kulturne znamenitosti;
 8. Hrana je mnogima razlog broj jedan;
 9. Bogat noćni život.

RASPORED SVIH DOGAĐAJA:

VIŠE INFO O OSTALIM IZLAGAČIMA

Sorry, the comment form is closed at this time.