KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
19 Oct

Online Dani mobilnosti i edukacije studeni 2020.

BHV Education desetu godinu za redom organizira međunarodni sajam školovanja na kojem će se predstaviti prestižna sveučilišta i škole iz Danske, Švicarske, Italije i SAD-a.

U vremenima kao što su ova, kada je povratak na staro neizvjestan, posebno je teško biti učenik i student, te planirati budućnost. Velik broj hrvatskih učenika gaji ambiciju svoje školovanje nastaviti na nekim od inozemnih sveučilišta što trenutna situacija uvelike otežava, ali ipak i dalje omogućuje.

Odluka o izboru karijere jedna je od najvažnijih odluka u vašem životu. Zato je važno da odvojite vrijeme i istražite korisne informacije koje možete dobiti na zanimljivim online panelima na Danima mobilnosti & edukacije.

Istraživanja pokazuju da osobe koje su zadovoljne svojim poslom povećavaju izglede da u njemu budu i uspješne. Stoga, zadovoljstvo poslom i karijerom nije samo važno za sreću već je isto tako važno i za vaš uspjeh. Istražite kako to izgleda studirati dizajn ili arhitekturu, ili pak ekonomiju i jedan od inženjerskih programa te kako se na pravi način predstaviti svom budućem sveučilištu i povećati si šanse za primitak na željeni program.

 

10. međunarodni sajam školovanja u inozemstvu: Dani mobilnosti i edukacije

Online paneli 7.11.2020.

11:00 – 12:00 h   Study Design and Architecture

12:00 – 13:00 h   Study Engineering and Bio Sciences

13:00 – 15:00 h   Study Business and Social Studies

15:00 – 16:30 h   Radionica pisanja motivacijskog pisma

Osim prilike za osobni razgovor s predstavnicima sveučilišta iz inozemstva, na Danima mobilnosti i edukacije ćete imati priliku sudjelovati u zanimljivim panelima i radionicama na gore navedene teme. Panelima će se pridružiti predstavnici gostujućih sveučilišta i škola, studenti i polaznici programa i BHV savjetnice.

Profesionalno usmjeravanje, srednja škola, studij, tečajevi jezika, online i radni programi u inozemstvu. Bilo da ste tek upisali srednju školu, završili studij ili želite promijeniti karijeru, za svakog imamo ponešto!

IZLAGAČI

DANSKA

IBA International Business Academy

Nalazi u Koldingu, ova poslovna akademija nudi programe iz područja poslovanja, marketinga kao i multimedije i dizajna. Studijski programi nude dinamičnu kombinaciju teorijskog studija i praktičnog iskustva koji imaju za cilj osnažiti studente u rješavanju stvarnih problema. Programi su globalno orijentirani i uključuju specijalizacije koje pokrivaju niz područja, uključujući upravljanje, komunikacije, dizajn i inovacije.

Zealand Academy of Technologies and Business

Sa 5 kampusa smještenih u Roskilde, Køge, Næstved, Slagelse and Nykøbing Falster,  snažan obrazovni profil temeljen je na tradiciji i najboljim praksama. Akademija prati trendove i kontinuirano se proširuje u skladu sa potrebama poslovnog sektora. U svih pet kampusa programi se podučavaju u modernim studijskim okruženjima uz mentorstvo i akademski pristup koji kombinira opće obrazovanje, socijalnu kompetenciju i progresivne nastavne metode.

University of Southern Denmark 

Sa radom su započeli 1996 godine, a danas broji preko 27 tisuća studenata. Glavni kampus se nalazi u Odense, a reginalni kampusi se nalaze u Slagelseu, Koldingu, Esbjergu i Sønderborgu. Nalazi se među top 50 najboljih mladih sveučilišta, a nude različite studijske programa iz područja inženjerstva, humanističkih, društvenih i prirodnih znanosti na engleskom jeziku.

VELIKA BRITANIJA

University of Essex

University of Essex je sveučilište na kojem prevladava znatiželja i gdje se istraživanje novih načina razmišljanja i pomicanje granica ne samo potiče, već se i očekuje. Essex je javno istraživačko sveučilište u Engleskoj, osnovano je 1963. godine, prve studente dočekalo je 1964. godine, a kraljevsku povelju primilo je 1965. Najveći  kampus je u Colchesteru unutar parka Wivenhoe, a škola glume East 15 smještena je u kampusu Loughton. Essex ima 19 akademskih partnerstava u Velikoj Britaniji i širom svijeta, međunarodna partnerstva uključuju i diplome s nekoliko sveučilišta u Europi i Aziji.

NIZOZEMSKA

Tilburg University

Smjestio se u gradu Tilburgu, 7. najvećem gradu u Nizozemskoj na udaljenosti od samo 2 sata od glavnog grada Amsterdama. Moto Tilburg University-ja je Understanding Society – te filozofije se sveučilište drži od samih početaka, a više od 1.500 djelatnika razvija i prenosi znanja drugima te spaja ljude iz različitih disciplina zajedno kako bi društvo učinili boljim mjestom. Na taj način, sveučilište želi dati svoj doprinos rješavanju kompleksnih društvenih problema.

LITVA

LCC International University

LCC International University nacionalno je i međunarodno priznato sveučilište u sjevernoameričkom stilu u Litvi. LCC se istaknuo u regiji pružajući jedinstveno obrazovanje usmjereno na budućnost i interaktivno akademsko okruženje. Nudi  programe prvostupnika i magistara društvenih i humanističkih znanosti. LCC je sveučilište za slobodne umjetnosti, stoga svaki program uključuje kritičko razmišljanje učenika, istovremeno izazivajući studente u multikulturalnoj perspektivi i kršćanskom svjetonazoru. Kroz programe studenti rastu u svojim komunikacijskim i liderskim kompetencijama te kasnije te vještine primjenjuju u svom profesionalnom okruženju.

ŠVICARSKA ŠPANJOLSKA NJEMAČKA

Les Roches Global Hospitality Education

Les Roches Global Hospitality Education je škola sa kampusima u Španjolskoj (Marbella), Švicarskoj (Bluche) i Kini (Shanghai).  Osim sveobuhvatnog akademskog znanja koje studenti steknu studirajući pri Les Roches-u, studenti će stići široku mrežu poznanstava i veze u industriji koje će im pomoći u daljnjem uspjehu u karijeri.

Glion Institute of Higher Education

Glion Institute of Higher Education je škola sa kampusima u Švicarskoj (Glion Montreux i Bulle) te Velikoj Britaniji (London). Osnovan davne 1962. godine, Glion neumorno i kontinuirano svojim studentima osigurava vrhunsko i individualizirano obrazovanje kojim će diplomanti škole biti spremni pridonijeti najbrže rastućoj svjetskoj industriji.

EU Business School

EU Business School sa kampusima u Ženevi, Montreuxu, Barceloni i Münchenu međunarodni je privatni fakultet sa tradicijom dužom od 45 godina. Fakultet je razvio i nudi velik broj programa na engleskom jeziku poput poslovnog upravljanja, komunikacija, turističkog menadžmenta, internacionalnog poslovanja, marketinga, financija i poduzetništva. Programi se održavaju na kampusima u navedenim gradovima, ali također i online.

ITALIJA

Sveučilište IUAV

Jedno je od vodećih sveučilišta arhitekture u Italiji. Prema QS rangiranju svjetskih sveučilišta u kategoriji arhitekture iz 2019. godine IUAV je treće po redu talijansko sveučilište koje se nalazi na toj ljestvici. Ono što razlikuje ovo talijansko sveučilište od drugih sveučilišta jest ulaganje u istraživanje i razvoj rješenja problema koji su povezani s gradom i okolišem, infrastrukturom i mobilnošću, zaštitom i očuvanjem okoliša, održivim dizajnom, poviješću arhitekture, novim granicama dizajna i umjetnosti.

SAD

Graceland University

Sveučilište Graceland privatno je sveučilište s kampusima u Lamoniju, Iowa i Independenceu, Missouri. Osnovano 1895. godine, Sveučilište Graceland je zajednica strastvenih, brižnih i predanih pojedinaca koji svoje odnose sa studentima stavljaju na prvo mjesto i imaju jako aktivnu mreža bivših studenata. Sveučilište nudi više od 35 akademskih programa,od toga 31 preddiplomska programa i tri magisterija.

Kako je to izgledalo prethodnih godina:

Sorry, the comment form is closed at this time.