KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
12 Nov

Masterclasses by Glion and Les Roches: Besplatna predavanja poduzetništva, digitalnog marketinga i event managementa

BHV Education ponosno predstavlja seriju „masterclasses“ koje organiziraju jedni od najboljih svjetskih fakulteta za hospitality i leisure management u svijetu: Glion Institute of Higher Education i Les Roches Global Hospitality Education.

Osim što su obje škole vodeće u svijetu kada je u pitanju hospitality industrija te poslodavci redovito studente ocjenjuju među najboljima u industriji, obje škole se mogu podičiti vrhunskim obrazovanjem koje je akademski rigorozno što za posljedicu ima razvitak vrijednih vještina kod studenata: organizaciju vremena (time management), otpornost kao i sposobnost rada u iznimnim okolnostima i pod pritiskom, a sama činjenica da učenici studiraju u multinacionalnom okruženju doprinosi razvitku empatije kao i razumijevanju kultura, tradicija i gledišta različitih nacionalnosti. Upravo ove meke vještine (soft skills) bit će vam potrebne kako biste ostvarili uspjeh u bilo kojoj svjetskoj djelatnosti. Akademski program se upotpunjuje obveznom praksom u prve dvije studijske godine kako bi studenti po završetku studija lako i sigurno pronašli posao te brzo napredovali u karijeri.[/vc_column_text]

Sada i učenici srednjih škola sa poduzetničkim aspiracijama u budućnosti, imaju priliku sudjelovati u seriji predavanja na relevantne teme današnjice potpuno besplatno.

18.11. 17.00 – 18.30 What is an Entrepreneurial Mindset?

Tijekom ovog predavanja učenici će dobiti uvid i naučiti razumjeti kako društvene promjene postavljaju njihov put ka poduzetništvu. Učenici će također razne vrste poduzetništva i korake koje bi trebali razmotriti kako bi uspostavili inovativno poduzeće, uz prijekopotrebne kvalitete, vještine i načine razmišljanje kako bi u budućnosti postali uspješni poduzetnici.

25.11. 17.00 – 18.30 Why Digital Marketing is one of the keys to business success?

Ova tema istražit će svijet digitalnog marketinga, uključujući društvene medije, njegovu složenost i koji su ključni načini za dosezanje klijenata i kupaca. Učenici će također dobiti kratki pregled različitih elemenata koje marketinški stručnjaci moraju uzeti u obzir pri postavljanju svoje marketinške strategije i planova.

09.12. 17.00 – 18.30 Discover international Event Management and how to create memorable experiences

Dizajn, razvoj i upravljanje događajima koji će stvoriti nezaboravno iskustvo cilj je svakog profesionalca koji radi u fascinantnom i širokom sektoru događaja (event management). Predavanje će istražit razne vrste događaja, brojne kvalitete i vještine potrebne za rad u upravljanju događajima, kao i sve različite aspekte koje treba uzeti u obzir prilikom organiziranja događaja; od lansiranja ekskluzivnog luksuznog sata do raznovrsne sportske opreme.

Stipendije Les Roches Glion

Glion Institute of Higher Education i Les Roches Global Hospitality Education pozivaju učenike na sudjelovanje u njihovoj uzbudljivoj  seriji „masterclasses-a„ kako bi učenici otkrili svekolike mogućnosti karijere koje nudi hospitality industrija.

Predavanje će održati gđa Fabienne Rollandin – direktorica vanjskih odnosa, stručnjakinja u području hotelijerskog poslovnog obrazovanja, marketinga i komunikacija, odnosa s javnošću, istraživanja tržišta i upravljanja projektima s dugogodišnjim iskustvom u visokoškolskim ustanovama i poslovanju luksuznih proizvoda.

Učenici koji će sudjelovati na tri puna Masterclasses, dobit će potvrdu o sudjelovanju od Gliona i Les Rochesa što im svakako može biti relevantna i pozitivna stavka u životopisu bilo prijavljivali se za studij ili za posao.

Štoviše, ako učenik odluči predati kratki esej (250-300 riječi), dobit će priliku:

Osvojiti putovanje u Švicarsku ili Španjolsku

uključujući letove za / iz Švicarske ili Španjolske i

boravak od dvije noći za posjet našim kampusima za 2 osobe

Da biste se prijavili za sudjelovanje , molimo koristite sljedeće poveznice:

18.11.2020. What is an Entrepreneurial Mindset?
25.11.2020. Why Digital Marketing is one of the keys to business success?
09.12.2020. Discover international Event Management and how to create memorable experiences

Sorry, the comment form is closed at this time.