KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
23 Nov

Gdje i kako dobiti znanja i vještine potrebne za poslovni uspjeh?

Velikani hospitalty obrazovanja, Les Roches i Glion prestižni su fakulteti koji slijede švicarski model obrazovanja koji kombinira teoriju i praksu znajući koliko su oboje važni za razvoj budućih stručnjaka.

Studij na ovim fakultetima pripremit će vas za uzbudljivu svjetsku karijeru. Osim što su redovni profesori stručnjaci u svojim domenama, kurikulum prati najnovije poslovne trendove, praksa kao obvezni i integralni dio studija omogućuje vam povezivanje s brojnim poslodavcima na globalnoj razini, naglašavajući kako studenti često za svoju drugu praksu biraju tehnološke, automobilske te kompanije luksuznih dobara, ali i financijske institucije, banke, marketinške agencije te avioindustriju.

Tko su poslodavci koji zapošljavaju hospitality stručnjake?

Zašto tehnološke i automobilske kompanije kao i financijski giganti zapošljavaju profesionalce iz hospitality industrije?

Tko sve zapošljava studente sa business hospitality obrazovanjem i profesionalce iz hospitality industrije?

Više informacija o studiju saznajte na individualnim konzultacijama:

Označavanjem potvrdnog okvira, dajete suglasnost da BHV Education koristi vaše podatke za kontaktiranje u svrhu informiranja i slanja ponuda mobilnim i elektroničkim putem. Ukoliko označite ne na obrascu, sukladno Općoj Uredbi o zaštiti osobnih podataka ne možemo vam poslati tražene informacije. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku putem linka za otkazivanje pretplate u podnožju web stranice. Povlačenje suglasnosti ne utječe na zakonitost izvršene obrade podataka do trenutka povlačenja suglasnosti.

Sorry, the comment form is closed at this time.