KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
Studij u Njemačkoj
23 Nov

Studij u Njemačkoj uz besplatan online tečaj njemačkog jezika

Zašto odabrati Njemačku za studij? Njemačka je 5. edukacijska velesila na svijetu i nalazi se odmah iza SAD-a, Velike Britanije, Kanade i Australije. Posebice je zanimljivo da je prema stranim studentima najatraktivnija zemlja za studij u Europi i nalazi na prvom mjestu. Glavni razlozi za to su odlična kvaliteta studija, besplatan studij ili vrlo niske školarine na državnim institucijama, dostupnost stipendija i studentskih kredita, mogućnost rada uz studij i zapošljavanja u struci nakon studija. Za mnoge to predstavlja ulaznicu za međunarodnu karijeru.

Ako ste razmišljali svoje obrazovanje nastaviti u Njemačkoj, mi vam nudimo besplatan tečaj njemačkog jezika, a najbolja stvar – studiranje na njemačkim sveučilištima je besplatno! Tečajeve provodi EURASIA Institut,  naša partnerska institucija, koja već 27 godina uspješno priprema učenike i studente za nastavak obrazovanja u Njemačkoj. Njihova je misija upisati što veći broj internacionalnih studenata na sveučilišta u Njemačkoj.

EURASIA održava besplatne tečajeve njemačkog jezika svaki ponedjeljak i petak od 13 do 13:45 sati. Tečajevi su za osnovnu razinu jezika (A1), a nakon svakog sata održava se kratka prezentacija o studiranju u Njemačkoj. Ideja ovih tečajeva je omogućiti učenje jezika za sve one koji nisu u mogućnosti u svojim zemljama pohađati jezične tečajeve zbog situacije s pandemijom. Također, EURASIA želi u što kraćem vremenu omogućiti učenicima da doesgnu željenu razinu znanja.

Besplatan tečaj je dobar za početnike ili one koji žele osvježiti svoje znanje, no ozbiljniji kandidati ipak trebaju posvetiti više vremena i pohađati strukturirani tečaj sa potrebnom literaturom i ispitima, a Eurasia to nudi u 3 varijante:

  • BASIC GERMAN: 2 sata tjedno po 45 minuta, pristup online knjizi Netzwerk prema kojoj profesor ima uvid u napredak i zadatke polaznika, ispit na kraju tečaja, cijena je 59€

 

  • INTERACTIVE GERMAN: 5 sati tjedno po 45 minuta (ukupno trajanje 12 tjedana), pristup online knjizi Netzwerk prema kojoj profesor ima uvid u napredak i zadatke polaznika, asistent za karijeru i fakultet, cijena je 239€
    *cijena ispita nije uključena

 

  • INTENSIVE GERMAN: 5 sati tjedno po 45 minuta (ukupno trajanje 6 tjedana), pristup online knjizi Netzwerk prema kojoj profesor ima uvid u napredak i zadatke polaznika, asistent za karijeru i fakultet, cijena je 547€
    *cijena ispita nije uključena

5 razloga zašto studirati u Njemačkoj?

Studij u Njemačkoj
  • više od 350 tisuća internacionalnih studenata iz svih dijelova svijeta
  • kvaliteta studijskih programa
  • besplatan studij ili iznimno niske školarine (na državnim fakultetima)
  • dostupnost stipendija i studentskih kredita
  • mogućnost rada uz studij i zaposljenja u struci nakon studija

Kako upisati studij u Njemačkoj?

Oko 34.000 internacionalnih studenata u Njemačkoj dolazi iz centralne i jugoistočne Europe, no upis na studij u Njemačkoj nije baš najjednostavnija stvar na svijetu, a posebno na preddiplomski studij odmah nakon završetka srednje škole. Za mnoge programe učenici iz Hrvatske ne mogu se izravno upisati već trebaju pohađati pripremni program, polagati prijemni ispit te državni test njemačkog jezika. Za upis na njemačka sveučilišta potrebno je znanje jezika C1 kako bi budući student mogao bez problema pratiti predavanja i polagati ispite. Na kraju tečaja se polaže TestDaF – C1. EURASIA nudi i mogućnost individualnih sesija kao i pomoć oko studentskih viza ako student nije iz zemlje članice Europske unije.

BHV Education & Eurasia Institute su tu kako bi te doveli do tvog cilje. BHV Education ti može pomoći u pronalasku idealnog studija za tebe, a uz Eurasiu, tečaj i prijava na fakultet proći će bez problema!

Želiš krenuti sa tečajem, a potom upisati studij u Njemačkoj?

Za više informacije, obrati se BHV savjetnicama

Uz studij na državnim sveučilištima, studenti mogu birati i studij na engleskom jeziku na privatnim fakultetima diljem Njemačke.

BHV Education surađuje sa nekolicinom fakulteta i nudi mogućnost direktne prijave:

Započni svoju njemačku avanturu upitom za individualne konzultacije

Sorry, the comment form is closed at this time.