KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
25 Jan

Besplatan studij u Danskoj: Prijave, rokovi i upisi za 2021.

Već duže vrijeme aktivno istražujete mogućnosti besplatnog studija u Danskoj ali još niste donijeli konačnu odluku? Možda vas i situacija sa globalnom pandemijom spriječava u tome? Kao vodeći savjetnici za obrazovanje u inozemstvu i ove godine organiziramo u veljači prezentacije  povodom otvaranja prijava na preddiplomski studij u Danskoj. Pripremili smo za vas vodič kroz prijavu na besplatan studij u Danskoj 2021.

Pozivamo vas da otkrijete:

  1. Je li studij u Danskoj pravi izbor za vas kroz zanimljiv kviz;
  2. Kako izgleda studij u Danskoj u doba pandemije kroz intervju s nekoliko studenata;
  3. Top škole po gradovima: Istražili smo iz kojih škola maturanti najčešće odlaze na studij u Dansku;
  4. Koje su prednosti studiranja u manjem gradu? Donosimo top razloge za upis besplatnog studija u manjim danskim gradovima.

 

Prijavite se na ONLINE PREZENTACIJU i ne propustite priliku čuti sve informacije o važnim koracima kod prijave, BHV Education savjetovanju, iskustvima studenata iz Hrvatske koji su već na studiju u Danskoj kao i prednostima besplatne prijave uz BHV Education, te rokovima za predaju potrebne dokumentacije.

RIJEKA:

UTORAK, 09.02.

OSIJEK:

SRIJEDA, 10.02.

ZAGREB:

ČETVRTAK, 11.02.

SPLIT:

PETAK, 12.02.

GOSTI NA PREZENTACIJAMA

“Živim u Copenhagenu devet mjeseci (and still counting). Moja dosadašnja iskustva su pozitivna, oduševljena sam gradom, ljudima, kulturom i mjestima. Pa, dajte da vam pobliže objasnim zašto!”

“Živim i besplatno studiram Multimedia Design and Communication u manjem gradiću Koldingu na jugu Danske više od godinu dana. Studentski život u Danskoj je nešto najbolje što mi se dogodilo. Kao student sam se zaposlio na više mjesta i naravno da svaki posao ima svoje prednosti i mane. Preporučam svima da donesu odluku što zapravo žele u životu i ako vas zanima studiranje u inozemstvu, krenite hrabro u tom smjeru.”

“Mi smo Nika i Karla, imamo 20 godina i trenutno studiramo u Koldingu Za 4. semestar u kojem se sada nalazimo, obavezna je praksa koju obavljamo u Zagrebu. Odlično je što postoji ta mogućnost obavljanja prakse bilo gdje u svijetu uz odobrenje fakulteta. Poslije završetka AP programa, planiramo se prijaviti na Bachelor’s top-up program na Business Academy Aarhus. Danski način studiranja nam se sviđa jer sadrži puno praktičnog rada, što pruža veću dozu snalažljivosti i znanja pri budućem poslu.”

“Nakon godine i pol studiranja u Hrvatskoj odlučio sam promijeniti svoj život i svoj studij pa sam se preselio u Dansku. Sada živim u Aarhusu i studiram Multimedia Design.”

KVIZ: Saznaj je li studij u Danskoj pravi izbor za tebe!

Kako je to izgledalo prošle godine na prezentaciji o studiju u Danskoj

Sorry, the comment form is closed at this time.