KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
29 Jan

Nasljeđujete obiteljski posao? Spremni preuzmite posao!

Statistika pokazuje da samo 30% obiteljskih tvrtki preživi kroz drugu generaciju, a samo 15% treću generaciju. Ako imate sreću da vaša obitelj ima uhodani biznis i da vas zanima ono čime se obiteljska tvrtka bavi, tada ste vjerojatno uključeni na neki način u njeno poslovanje još od malih nogu.

U našoj dugovječnoj poslovnoj praksi obrazovnih i karijernih konzultanata upoznali smo fenomenalne ljude koji su od najranije mladosti pomagali u obiteljskim tvrtkama, bilo da su postavljali stolove u restoranu, pomagali čistiti hotelske sobe ili ih je tatin vozač kupio iz škole dok je usput prevozio direktore na sastanke sa kupcima, pa su prije naučili što je to količinski rabat nego tablicu množenja u školi.

Nasljednici obiteljskih biznisa imaju težak zadatak – obiteljsku tvrtku održati na životu, kada statistika govori da je 70% izgleda da u tome neće uspjeti. Da biste u tome uspjeli, neophodno vam je obrazovanje koje se zasniva na praksi, na najnovijim istraživanjima i prećenju trendova. Upravo takvo obrazovanje nudi vam Glion Institute of Higher Education, i Les Roches Global Hospitality Education.

Velikani hospitalty obrazovanja, Les Roches i Glion prestižni su fakulteti koji slijede švicarski model obrazovanja koji kombinira teoriju i praksu znajući koliko su oboje važni za razvoj budućih stručnjaka.

Studij na ovim fakultetima pripremit će vas za uzbudljivu svjetsku karijeru te pokazati kako unijeti promjene u postojeći obiteljski posao, kako voditi zaposlenike te kako kreirati novu strategiju i pozicionirati se na tržištu. Osim što su redovni profesori stručnjaci u svojim domenama, kurikulum prati najnovije poslovne trendove, praksa kao obvezni i integralni dio studija omogućuje vam povezivanje s brojnim poslodavcima na globalnoj razini, naglašavajući kako studenti često za svoju drugu praksu biraju tehnološke, automobilske te kompanije luksuznih dobara, ali i financijske institucije, banke, marketinške agencije te avioindustriju.

Tko su poslodavci koji zapošljavaju hospitality stručnjake?

Zašto tehnološke i automobilske kompanije kao i financijski giganti zapošljavaju profesionalce iz hospitality industrije?

Tko sve zapošljava studente sa business hospitality obrazovanjem i profesionalce iz hospitality industrije?

Više informacija o vrhunskom studiju i koja znanja i vještine su vam potrebne da uspješno preuzmete i proširite obieljski posao, saznajte:

16.02. u 18.00 sati na Zoom platformi

Saznaj više informacija o studiju hospitalityja

Sorry, the comment form is closed at this time.