KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
ljetna škola prag
14 May

Ljetna škola u Češkoj: European Summer School – Prague 2021

Osim uživanja u suncu, moru i ostalim blagodatima ljeta, period ljetnih praznika izvrsna je prilika naučiti nešto novo, upoznati nove ljude iz različitih dijelova svijeta i u svoj životopis upisati sudjelovanje na internacionalnom programu iz područja PR-a, business managementa, kreativnog pisanja, project managementa i mnogih drugih.

Upravo je desetodnevna ljetna škola u Pragu– ESS krajem srpnja i početkom kolovoza 2021. prilika za profesionalno i osobno usavršavanje na 17 dostupnih programa na engleskom jeziku, učenje od stručnjaka, stjecanje vrijednih internacionalnih poznanstava i  prijateljstava, te upoznavanje glavnog grada Češke i njegove okolice.

Ne propusti svoju priliku za drugačiju ljetnu avanturu, prijave su otvorene do 15.06.2021.

Zašto sudjelovati na ljetnoj školi u Pragu?

Ljetna škola prilika je za studente i učenike da upoznaju discipline svog interesa ili da prodube već stečena znanja o istom. Pokazat ćete kako za vas usvajanje novih znanja ne prestaje završetkom nastave u lipnju, te kako ste uvijek otvoreni za nove izazove.

Sudjelovanje na ljetnoj školi odlična je stavka za vaš životopis koja će pokazati da ste željni stjecanja novih znanja i vještina, upoznavanja drugih kultura i industrija od vašeg interesa.

Pohađanje intenzivnog programa ljetne škole izvrsna je prilika da upoznate discipline koje su vas oduvijek zanimale, radite na projektima i diskutirate sa stručnjacima s čeških i svjetskih sveučilišta.

 

 

Nastava je bazirana na interaktivnim metodama podučavanja u grupama od 8 do 10 učenika, diskusijama, studijama slučaja, radu na vlastitim i grupnim projektima te gostujućim predavanjima stručnjaka iz industrije. Cilj je sudionike upoznati s temeljima područja koje su odabrali i potaknuti na daljnje istraživanje specifičnosti istog.

U ponudi je 17 različitih programa na engleskom jeziku:

Advertising and PR

Digital Graphics

Online and Social Media Marketing Bootcamp

Blockchain Fundamentals

Doing Business in Asia

Personal Development

Business Management

Entrepreneurship and New Venture Creation

Politics, Media and Campaigning

Communication, Negotiation and Conflict management

Fintech & Decentralized Finance

Project Management: From Theory to Practice

Creative Storytelling and Creative Writing

Human Resources

Sustainable Leadership: 100 Solutions For the World

Design Thinking Bootcamp

Introduction to Psychology

Po uspješnom završetku odabranog programa, studenti dobivaju Certificate of Attendance.

Također je moguće priznanje dodatnih 5 ECTS-a, u dogovoru s matičnim fakultetom.

Radite na vašem osobnom razvoju!

Uz stjecanje akademskog znanja na području digitalnog marketinga, financija, conflict managementa, leadershipa, digitalne grafike i sl., sudjelovanjem na ljetnoj školi studenti razvijaju čitav spektar različitih soft skills. Razvoj komunikacijskih vještina na engleskom jeziku, upoznavanje i interakcija s kolegama drugih kultura, snalaženje u dotad nepoznatom okruženju svakako su odrednice koje budući poslodavci posebno cijene i vas ističu među velikim brojem kandidata.

 

 

Tijekom akademskog dijela programa i planiranih aktivnosti poput filmske večeri, rooftop graduation partyja i mnogih drugih, imat ćete priliku upoznati i družiti se s mladim i perspektivnim ljudima koji su poput vas željni istražiti svijet i različite discipline, steći nova znanja i proširiti vlastite vidike.

 

 

Upoznajte Prag i okolicu!

Glavni grad Češke, iako milijunski grad, poznat je po svome gostoprimstvu, srdačnosti, mnoštvu kulturnih i povijesnih znamenitosti te obilju sadržaja za mlade. Uz razvijen kurikulum, program ESS-a obuhvaća ture praškog starog grada i dvorca, upoznavanje grada iz perspektive rijeke Vltave i mnoge druge zabavne aktivnosti. Imat ćete priliku posjetiti Česky Krumlov, živopisan grad čija je povijesna jezgra iz 13. stoljeća uvrštena na UNESCO-ovu listu svjetske baštine.

Zajamčene su zanimljive ture i aktivnosti putem kojih ćete upoznati češke znamenitosti u društvu svojih kolega sa svih strana Europe i svijeta.

 

 

 

 

 

 

Gradite vlastito samopouzdanje!

Odlaskom na internacionalni program odlučujete se za avanturu putem koje ćete naučiti ponajviše o sebi. Naučit ćete kako se snaći u drugom gradu i nepoznatoj okolini, kako učiti na stranom jeziku, rasporediti vlastite financije i steći nova prijateljstva. Dobit ćete priliku predstaviti sebe i svoju zemlju kolegama iz Velike Britanije, Nizozemske, Italije, Belgije i mnogih drugih zemalja koji već tradicionalno pohađaju ovaj program. Završetkom programa ljetne škole ostat ćete inspirirani dalje produbljivati stečena akademska znanja, komunikacijske i prezentacijske vještine, te istraživati svijet oko sebe.

 

Jeste li spremni za vašu prašku avanturu? Želite li saznati više detalja o postupku i uvjetima same prijave na program ljetne škole u Pragu, kontaktirajte nas kako bismo za vas osigurali mjesto na renomiranom ljetnom programu. Prijave su otvorene do 15.06.

Sorry, the comment form is closed at this time.