KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
27 May

Ljetna škola u Njemačkoj: Navigator Business Summer School 2021

Globe Business College Munich čija priča započinje 2006. godine sa vizijom stvaranja poslovne škole koja će kombinirati irski i njemački pristup obrazovanju: pružati potrebno znanje o poslovanju te razviti umijeće poslovanja među svojim studentima.

Pored preddiplomskog studija poslovanja, Globe Business College Munich svake godine organizira odličnu ljetnu školu:

Navigator Summer Business School

Ljetna škola u trajanju 5 dana uključuje aktivnosti i poslovne radionice s vrhunskim profesionalcima, čelnicima industrije i ključnim tvrtkama u Münchenu, dinamičnom međunarodnom čvorištu Njemačke.

S timom profesionalnih nastavnika i trenera Globe Collegea, sudionici ljetne škole razviti će svoje vještine, proširiti svoje akademske sposobnosti i otkriti koje su njihove snage u poslovnom okruženju.

Radom s tvrtkama iz stvarnog života u Münchenu, sudionici ljetne škole steći će uvid ne samo u poslovnu teoriju i praksu, već i u studiranje na fakultetu. Studenti svakodnevno istražuju temeljna područja marketinga, financija, strategije i ekonomije te razvijaju prijekopotrebne vještine u upravljanju vremenom, prezentacijama, akademskom pisanju i tehnikama intervjua.

Kroz radionice i seminare s profesionalnim trenerom studenti razvijaju vlastiti osobni plan koji će im pomoći u postizanju ciljeva. Po završetku ljetne škoe, sudionici posjeduju set vještina koje će im koristiti u budućnosti i na studiju, ali i u profesionalnom životu.

Smještaj i prehrana

Sudionici ljetne škole smješteni su u hotelima nadomak kampusa Globe Business College München.

Hotel Meininger München City Center nalazi se na ¸odličnoj lokaciji, na samo 5 minuta hoda od Globe Business College Munich i u blizini je stanice Hackerbrücke SBahn, koja vas vodi direktno do Marienplatza, glavnog trga u Münchenu, i direktno do i od zračne luke.

Hotel Euro Youth nalazi se u mirnoj ulici, samo 80 metara od glavne željezničke stanice u Münchenu i glavne gradske atrakcije, kao i 10 minuta hoda ili 2 minute vožnje vlakom od Globe Business College Munich.

Kada i gdje

04. – 09.07.2021.

Munchen, Njemačka

Iskustva

Sorry, the comment form is closed at this time.