KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
8 Jun

Study UK: Iskustva, financije i upisi 2021.

Pozivamo vas na online druženje sa studenticom Enom Begović i predstavnicom dugogodišnjeg partnerskog sveučilišta u Velikoj Britaniji, Canterbury Christ Church University. Ena studira Dramu i reći će vam kako je upisala umjetnički studij u UK, kakva su njezina trenutna iskustva kao i planovi za budućnost. Predstavnica sveučilišta otkrit će sve detalje o mogućnostima za stipendije, dok će akademska profesorica govoriti o Performing Arts industriji u Velikoj Britaniji i mogućnostima za kasnije zaposlenje.

 

Obzirom na globalnu pandemiju, Velika Britanija ima iznimno veliku procijepljenost stanovništva, te se nastava od jeseni 2021. planira odvijati uživo.

 

Bilo da vas zanima preddiplomski ili diplomski studij, Study UK online prezentacija je mjesto gdje ćete saznati brojne detalje i novosti o upisima već za ovu jesen 2021.

 

 

 

Velika Britanija nudi najbolje obrazovanje u Europi, a brojni učenici, maturanti i studenti pitaju se kako na studij u UK nakon što se dogodio Brexit. Kao savjetnici za obrazovanje u inozemstvu u proteklim godinama ostvarili smo suradnju sa više od 30 britanskih sveučilišta koji i dalje nude vrhunsku kvalitetu obrazovanja. Hrvati su u Velikoj Britaniji često birali studijska usmjerenja koja je teško upisati na hrvatskim sveučilištima zbog velike konkurencije, malih upisnih kvota ili činjenice da se željeni programi u Hrvatskoj ne nude. Ukoliko tražite alternative za Study UK opciju, za pojedine studijske programe biva teško pronaći alternative u Europi.

Online prezentacija
▪ srijeda, 30.06.2021. u 16:00 h
Prijava na event
▪ putem upitnika u nastavku
Doznaj
▪ više o Study UK iskustvima
Doznaj
▪ više o Performing Arts industriji u UK
Informiraj se
▪ o financiranju studija nakon Brexita
Informiraj se
▪ o mogućim stipendijama koje nudi Canterbury Christ Church University

GOŠĆA NA PREZENTACIJI

Studentica studija Drame: Ena Begović

ISTRAŽITE OSTALA CCCU ISKUSTVA

PRIJAVA ZA PREZENTACIJU

Sorry, the comment form is closed at this time.