KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
studiranje u inozemstvu
23 Jul

Studiranje u inozemstvu: Vodič kroz prijavu

Često se susrećemo sa upitima roditelja i učenika kada je pravi trenutak za početi razmišljati o upisu na studij u inozemstvo. Postoje učenici koji su od početka srednje škole sigurni kako je studij u inozemstvu jedini i pravi izbor za njih, postoje učenici koji tu odluku donesu tek krajem četvrtog razreda srednje škole, a naše dugogodišnje iskustvo u upisu na inozemne studije pokazuje da je idealno vrijeme i da se sve stigne u roku i bez stresa – kraj trećeg razreda. Ukoliko netko planira studirati medicinu, veterinu, stomatologiju, Oxford ili Cambridge savjetuje se krenuti i ranije.

 

Kroz kolovoz 2021. nudimo 20 posto popusta na usluge savjetovanja za sve fakultete s kojima surađujemo.

 

Zašto je po našem mišljenju i iskustvu najbolji trenutak za početi razmišljati o studiju u inozemstvu krajem trećeg razreda?

studiranje u inozemstvu

 • Učenik i roditelji imaju dovoljno vremena prikupiti sve informacije i saznati što je sve potrebno za upis kao i napraviti financijski plan za školovanje.
 • Ukoliko učenik nije siguran što bi studirao, bilo iz razloga da je dobar u svim područjima ili se dvoumi između dva područja, stigne napraviti profesionalnu orijentaciju i odlučiti koji je pravi smjer za njega/nju.
 • Ovisno o željenoj obrazovnoj destinaciji, od kojih su Velika Britanija, Danska i Nizozemska najpopularnije obrazovne destinacije Hrvata, u suradnji sa svojim savjetnikom učenik stigne na vrijeme pripremiti cijelu dokumentaciju prije roka za prijavu.
 • Ukoliko učenik nije siguran u svoje znanje engleskog jezika, tijekom ljeta sa trećeg na četvrti razred, budući student ima priliku usavršiti svoje znanje engleskog jezika ili se pripremiti za standardizirani test engleskog jezika u nekoj od škola jezika u inozemstvu te iz prve ruke iskusiti samostalni život u drugoj zemlji.

 

 

Koji bi zapravo bio prvi logičan korak bilo roditelja bilo učenika kada počne razmišljati o studiju u inozemstvu?

Za početak, istražite sve opcije koje se nude na našoj web stranici, a nakon toga dogovorite informativni sastanak sa savjetnicima BHV tima koji godinama uspješno upisuju studente na željene studijske programe diljem svijeta.

Informativni sastanak je besplatan te razgovaramo o vašim željama, mogućnostima i potrebama. Nakon informativnog sastanka te slanja potencijalnih programa za prijavu, ovisno o tome što je klijentu potrebno, potpisujemo ugovor o savjetovanju ili klijent izabire pojedinačne usluge koje su mu potrebne.

 

STUDIJSKE DESTINACIJE

 

Zašto izabrati BHV Education kao vašeg savjetnika pri upisu na studij u inozemstvu?

studiranje u inozemstvu

 • Imamo 26 godina iskustva pri upisivanju polaznika na obrazovne i kulturne programe diljem svijeta
 • Brojimo više od 10.000 zadovoljnih polaznika naših programa
 • Posjetili smo velik broj partnerskih fakulteta
 • Tim se sastoji od predanih i educiranih savjetnika koji su znaju težinu vaše odluke
 • Certificirani smo centar za profesionalnu orijentaciju po Harisson Assesment metodi
 • Vodimo polaznike kroz proces prijave od prikupljanja i obrade dokumentacije do prijave i pomoći u odlasku na program
 • Povezujemo učenike s ostalim polaznicima naših programa
 • Organiziramo radionice i orijentaciju prije odlaska

 

studiranje

 

ISKUSTVA ZADOVOLJNIH POLAZNIKA

Studiranje inozemstvo

 

Muči te bezbroj pitanja? Što nakon srednje? Koji smjer odabrati? Upisati fakultet u inozemstvu? Zaposliti se? Prije nego što se izgubiš u moru opcija i nedoumica, odluči se napraviti prvi korak - profesionalnu orijentaciju.

 

Ispuni online upitnik koji ćemo ti poslati i dobij izvještaj o tvom karijernom izboru, najjačim stranama osobnosti i razvoju karijere uz osobno tumačenje sa psihologom.

 

Profesionalno usmjeravanje

 

 

PRIJAVITE SE ZA INDIVIDUALNE KONZULTACIJE

 

Pročitajte iskustva Hrvata koji su već otišli na studij u inozemstvo ili na druge obrazovne programe uz BHV Education jer možda ti pomognu u donošenju velike odluke 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.