KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
Online profesionalno usavršavanje za profesore engleskog
11 Aug

Online profesionalno usavršavanje za profesore engleskog

CAPITAL SCHOOL OF ENGLISH iz Bournemoutha u UK-u ima ekskluzivnu ponudu za profesore engleskog jezika iz Hrvatske. U suradnji s Hrvatskim udruženjem profesora engleskog (HUPE), izabrali smo relevantne teme i kreirali program profesionalnog usavršavanja za školsku godinu 2021/22.

Zahvaljujući digitalnoj tehnologiji, ponajbolji treneri iz Velike Britanije “gostovat će” u Vašem domu i prenijeti Vam svoja znanja. Ne samo da ćete usavršiti svoje vještine i materijale za podučavanje, već ćete se u interaktivnoj nastavi družiti s kolegicama iz cijele Hrvatske. Iako možete bukirati samo nekoliko sati, preporučujemo da odvojite vrijeme za cjelokupni program jer ćete u sklopu njega dobiti povratne informacije o svom osobnom napretku te certifikat o profesionalnom usavršavanju.

Online profesionalno usavršavanje za profesore engleskog
70,8% članica HUPE proljetne konferencije 2021. ocijenilo je predavanje Capital School of English relevantnima za svoj profesionalni razvoj, a dostavljene materijale u sklopu programa korisnima u kontekstu njihovog područja podučavanja.

Zašto je važno profesionalno se usavršavati?

Kontinuirano profesionalno usavršavanje omogućuje unapređivanje vještina i znanja na radnom mjestu. Za nastavnike osnovnih i srednjih škola posebno je važno usavršavati se, ne samo kako bi poboljšali svoj odnos prema radu, već i kako bi svojim učenicima na najbolji način prenijeli svoja znanja.

Online profesionalno usavršavanje za profesore engleskog
Razvoj organizacijskih vještina i planiranja

Osim što, kao nastavnik, dio svog vremena provodite prezentirajući sadržaj u učionici, veći dio vremena „otpada“ na ocjenjivanje, uređivanje kurikuluma i drugu papirologiju. Program profesionalnog usavršavanja pomoći će Vam da poboljšate svoje sposobnosti planiranja i organizacije. Spomenute vještine omogućit će Vam da svojim dragocjenim vremenom raspolažete efikasno te da manje vremena provedete „zatrpani“ u papirologiji.

Online profesionalno usavršavanje za profesore engleskog
Usvajanje efikasnijih načina podučavanja

Kada otkrijete nove načine podučavanja kroz profesionalno usavršavanje, moći ćete napraviti izmjene svog stila podučavanja i kurikuluma koje će više odgovarati učenicima. Profesionalno usavršavanje upoznat će Vas i s novim stilovima ocjenjivanja i držanja bilješki na nastavi.

Online profesionalno usavršavanje za profesore engleskog
Bolji ishodi učenja

Tehnologija u obrazovanju i kurikulumi često se mijenjaju. Stalne promjene mogu Vam predstavljati izazov praćenja najboljih praksi u području. Profesionalno usavršavanje pretvara nastavnike u kvalitetnije edukatore koji mogu svoju nastavu prilagoditi potrebama današnjeg učenika. Istraživanje Američkog odjela instituta za obrazovanje pokazalo je da se uspjeh učenika može povećati i za 21% kao rezultat nastavnikovog sudjelovanja u programima profesionalnog usavršavanja.

Ključne informacije o programu

Program je namijenjen profesorima engleskog jezika u Hrvatskoj, a sastoji se od 20 lekcija. Nastava se održava dva puta mjesečno putem Zoom aplikacije u grupi od 15 do 20 polaznika. Svako predavanje uključuje bilješke i dodatne materijale. Predavanje traje sat vremena te je predviđeno da svi sudionici aktivno sudjeluju u nastavi.

Uz poboljšanje svojih vještina, postanite još bolji nastavnik engleskog jezika i unaprijedite svoju karijeru. Javite nam se putem e-maila u nastavku i prijavite se za profesionalno usavršavanje namijenjeno baš Vama!

Sorry, the comment form is closed at this time.