KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
University College Absalon
22 Sep

Studiraj Teaching u Danskoj: Učiteljski studij na University College Absalon

Postoji izreka koja kaže: Podučavanje je profesija koja stvara sve ostale profesije. Kada biste o tome krenuli dublje razmišljati, zasigurno biste se sjetili jednog ili više profesora koji su tijekom školovanja pozitivno utjecali na vaše odluke što se tiče nastavka obrazovanja i promišljanja o budućem zanimanju. Kvalitetno obrazovanje i njihovi pokretači, profesori i predavači ključ su daljnjeg razvitka industrija i njihovih budućih stručnjaka. Upravo je to prepoznao i danski University College Absalon formirajući svoj besplatan studijski program The International Honours Degree in Teaching.

+
Želiš znati više o opcijama studiranja u Danskoj?
Besplatno studiranje u Danskoj

Koje su glavne odlike programa?

Sveprisutno povezivanje i umrežavanje zemalja i društava na globalnoj razini stvorilo je potražnju za što većim brojem učitelja multikulturalne pozadine. Spomenuti četverogodišnji studijski program razvio je kurikulum prilagođen upravo učiteljima 21. stoljeća. Uz usvajanje teorijskog znanja, naglasak je postavljen na razvijanje vještina kao što su socijalna prilagodljivost, komunikativnost, timski rad, te empatičnost.

University College Absalon

Standardni koncept obrazovanja postavljen je nekoliko stepenica više uključujući aspekte poput kulture, religije, građanstva i jezika u dotad klasične satove matematike, biologije, engleskog jezika, povijesti i slično. Program teži usko identificirati potencijalne izazove učitelja u multikulturalnim okruženjima, te kako na njih odgovoriti.

Prednosti Teaching Studies programa

Kao internacionalni student ovog programa, imat ćete jedinstvenu priliku upoznati dansku tradiciju i praksu podučavanja u internacionalnom okruženju kao student i budući učitelj. Provođenje nastavnog plana usmjereno je na pronalazak novih rješenja na postavljene izazove kroz timski rad studenata i profesora.

University College Absalon
Nastavu bismo mogli opisati putem koncepta Think-Play-Participate. Uz usvajanje teorijskog znanja i metoda podučavanja, putem projekata razvijat ćete vlastite ideje i metode podučavanja.

The International Honours Degree in Teaching svoje studente obučava i priprema za rad u obrazovnim ustanovama u danskim, ali i internacionalnim školama diljem svijeta. Klasični nastavni programi sve se više transformiraju po pitanju što veće uključivosti i samim time, potražnja za učiteljima koji će takve programe kreirati i provoditi je značajna.

Prosječni studentski dan

Najveća razlika i prednost obrazovanja na University College Absalon i na ovom programu jest da će skoro svaki vaš dan na fakultetu biti drugačiji od prethodnog. Nastava je dinamična i teži se direktnoj primjeni usvojenog teorijskog znanja u praksi putem projekata, seminara i različitih radionica. Kao dio programa, obavezno je iskustvo podučavanja u obrazovnoj instituciji izvan Danske ili dijela studija na odabranom fakultetu izvan Danske. Upravo to daje priliku primjene teorijskog znanja u različitim zemljama, kulturama i njihovim obrazovnim sustavima.

Iskustva polaznika svjedoče o povezanosti interesa za rad s djecom, putovanjima i podučavanjem u jedan studijski program. Studenti ističu kako ćete kroz ovaj studijski program zaista naučiti razumjeti brojne različitosti i ukomponirati ih u funkcionalan nastavni plan kreiran za društvene trendove i izazove 21. stoljeća.

University College Absalon

Razmišljaš o studiju na University College Absalon ili na nekom drugom fakultetu u Danskoj?

Dogovori besplatne konzultacije

Sorry, the comment form is closed at this time.