KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
Hotelski menadžment u Švicarskoj: Praksa i posao u prestižnim globalnim kompanijama
30 Sep

Hotelski menadžment u Švicarskoj: Praksa i posao u prestižnim globalnim kompanijama

Plaćena praksa ili posao u struci nakon fakulteta u Hrvatskoj još je uvijek iznimka, a ne pravilo. Dok se za pronalazak prakse ili posla studenti u Hrvatskoj moraju sami pobrinuti, privatni švicarski fakulteti za hotelski menadžment, zahvaljujući svojoj umreženosti s globalnim kompanijama i programima prilagođenim stvarnom tržištu, svojim studentima nude mogućnost prakse i rada diljem svijeta. Lanci luksuznih hotela poput Hiltona, Four Seasons, Warldorf Astoria, Carlton Ritza i Sheratona samo su neke od kompanija u kojima možeš pronaći svoje mjesto odlučiš li za studij hotelskog menadžmenta u Švicarskoj. U nastavku teksta donosimo ti više informacija o prilikama za praksu i pronalazak posla na tri švicarske privatne škole.

Zanima te studij turizma i hotelijerstva u Švicarskoj?

Dogovori besplatne konzultacije
B.H.M.S.

Swiss Education Group

Swiss Education Group (SEG) studentima primarno pruža poslovne, poduzetničke i liderske vještine koje su potrebne za uspješnu karijeru u hotelijerstvu. No, nabrojane vještine primjenjive su i u svim drugim poslovnim okruženjima. SEG se sastoji od četiri škole: Swiss Hotel Management School, Hotel Institute Montreux, César Ritz Colleges Switzerland i Culinary Arts Academy Switzerland.

Swiss Education Group
Sve četiri SEG škole pronašle su svoje mjesto u top 10 obrazovnih institucija za Hospitality and Leisure Management na svijetu prema QS Ranking za 2021. godinu.

Svake godine SEG kampusi ugoste oko 6.000 studenata iz više od 100 zemalja. Jedan od razloga je i iznimno visoka zapošljivost studenata nakon studija. Čak 97% studenata dobije posao po završetku obrazovanja na školama SEG-a. Swiss Education Group surađuje sa svjetskim liderima kako bi prenijeli iskustvo iz stvarnog života studentima. Ulažu u razvoj strateških odnosa s pomno odabranim tvrtkama, koje predstavljaju najvišu razinu u širokom spektru industrija: ugostiteljstvo, kulinarstvo, bankarstvo, luksuz, ljepota i drugo.

Swiss Education Group partneri 
Studij u Švicarskoj
Studij u Švicarskoj
Studij u Švicarskoj
Studij u Švicarskoj

B.H.M.S. Business & Hotelmanagement School Lucerne

B.H.M.S. zajedno sa škotskim Robert Gordon Universityjem dizajnirao je jedan od najkraćih preddiplomskih programa u Švicarskoj bez ugrožavanja kvalitete obrazovanja. Studenti mogu steći diplomu Hotel and Hospitality Management prvostupnika nakon 18 mjeseci nastave i 18 mjeseci plaćene prakse. U sličnim švicarskim školama za hotelski menadžment programi se sastoje od 24 mjeseca nastave i 12-mjesečnog perioda za obavljanje prakse. Odabirom B.H.M.S.-a studenti su u prednosti jer provedu na nastavi 6 mjeseci manje, a dobiju 6 mjeseci više za stjecanje iskustva kroz plaćenu praksu.

B.H.M.S.
Iskustvo i praktična primjena znanja u branši je ključan dio svih B.H.M.S. obrazovnih programa. Tijekom svake akademske godine studenti odrađuju praksu u hotelu ili restoranu koji je odobrila škola.

B.H.M.S. može se pohvaliti brojkom od 300 partnerskih hotela. Usko surađuje i s brojnim međunarodnim agencijama za regrutiranje studenata po završetku studija na pozicije u Europi, Aziji i Sjevernoj Americi. Čak 70% studenata dobije posao u najvećim lancima hotela, a 90% studenata dobije ponudu za posao po završetku studija.

Studijski programi hotelskog i biznis menadžmenta koji se izvode na B.H.M.S.-u:

B.H.M.S. Business & Hotelmanagement School Lucerne partneri 
Studij u Švicarskoj
Studij u Švicarskoj
Studij u Švicarskoj
Studij u Švicarskoj

IMI International Management Institute

IMI International Management Institute privatna je škola za hotelski menadžment i i biznis s 30-godišnjom tradicijom. Ova privatna švicarska škola na preddiplomskoj razini nudi programe međunarodnog hotelijerstva, turizma i event menadžmenta, globalnog biznisa i marketing menadžmenta koji su akreditirani od strane britanskog Manchester Metropolitan Universityja. Isto tako, na IMI-ju se izvode i diplomski programi iz područja međunarodnog hotelijerstva i event menadžmenta također priznati od Manchester Metropolitan Universityja.

IMI
Kako bi svi studenti dobili individualan i personaliziran pristup programi IMI-ja sastoje se od maksimalno 200 studenata po semestru.

IMI je prepoznao da je uspješna karijera jedna od najvećih briga većine studenata. Osim toga, uvidjeli su i da je studentima jednako važna kvaliteta života i odabir karijere koja dopušta njihov osobni razvoj. Zato IMI organizira jedan na jedan sastanke sa studentima kako bi svaki student izabrao pravi karijerni put s obzirom na njihove sposobnosti i želje.

IMI International Management Institute izvodi sljedeće programe:

IMI International Management Institute partneri
Studij u Švicarskoj
Studij u Švicarskoj
Studij u Švicarskoj
Studij u Švicarskoj

Osiguraj svoje mjesto u jednoj od prestižnih švicarskih škola za turizam i hotelijerstvo već danas!

Dogovori individualne konzultacije

Sorry, the comment form is closed at this time.