KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
TOP Business škole u Europi: Kako izabrati studij koji će ti odgovarati?
6 Oct

TOP Business škole u Europi: Kako izabrati studij koji će ti odgovarati?

Put k ostvarenju ambicija o poslovnom uspjehu, izgradnji vlastite tvrtke ili karijere u svjetskim organizacijama ne događa se preko noći. Na tom putu važno je steći stručna znanja i vještine i razvijati se u poticajnom okruženju. Upravo je to pokretač uspješnih priča top business škola u Europi. Opcija je zaista mnogo, te se svaka od business škola ističe po posebnostima koje nudi vlastitim studentima. Zasigurno se pitate, kako odabrati školu krojenu prema vašim interesima i planovima za budućnost?

HTMi Hotel and Tourism Management Institute

Smješten u Švicarskoj, prijestolnici gostoprimstva i turizma, ujedno i jednoj od najinovativnijih zemalja u svijetu, HTMi svoje studente priprema za karijeru na vodećim pozicijama u međunarodnim hotelskim kompanijama. Međunarodna industrija hotelijerstva i turizma zauzima poziciju industrije koja zapošljava najveći broj ljudi, te je u kontinuiranom porastu potreba za budućim menadžerima i pokretačima inovacija unutar industrije. Upravo je to prepoznao i HTMi, stoga je njihov moto: Come as a student, become a Manager.

HTMi

Studentima nude prostor za usvajanje teorijskih i praktičnih znanja i vještina za obavljanje menadžerskih funkcija u turizmu i hotelijerstvu na studijskim programima:

  • BA Degree in International Hospitality Business Management,
  • BA Degree in International Hospitality and Events Management,
  • BA Degree in International Hospitality and Human Resources Management,
  • Master Hospitality and Tourism Management,
  • MSc International Events and Hospitality Management,
  • MBA Hospitality Management.
Studenti HTMi-a orijentirani su na kreativno rješavanje izazova s kojima se susreću, inovativnost, efikasnu komunikaciju i kontinuirano podizanje standarda vrhunskog hotelijerstva.

EU Business School

U svojoj ponudi, EU Business School s kampusima u Barceloni, Ženevi, Montreuxu i Munchenu nudi programe vezane uz poduzetništvo, inovacije i upravljanje. Studijski programi na EU Business School opremit će vas profesionalnim vještinama i znanjima za uspješno lansiranje proizvoda, razvoj usluga i upravljanje manjom obiteljskom tvrtkom ili velikom međunarodnom korporacijom:

  • BBA – Bachelor of Business Administration,
  • BA – Bachelor of Arts in Communication & Public Relations,
  • Master in Innovation & Entrepreneurship,
  • Master in Digital Business,
  • MBA in International Business,
  • MBA in Communication & Public Relations.
TOP business škole u Europi: Kako izabrati školu koja će ti odgovarati?

Gostujući predavači na EU Business School nositelji su vodećih upravljačkih pozicija u Nestleu, Siemensu, Bentleyu i Googleu. Uz to, u sklopu nastave studenti posjećuju sjedišta Tesle, Amazona, UEFA-e i brojnim drugim renomiranim organizacijama. Samim time, studentima je pružena prilika za networking i recuirtment na međunarodnoj sceni

Globalni akter na business sceni postaje se razumijevanjem međunarodnih i interkulturalnih zahtjeva koje menadžer treba ispuniti, te vizijom i vještinama za njihovo unaprijeđenje. Nerijetko je upravo EU Business School prva postaja pri ostvarenju ovih poslovnih ciljeva.

Sommet Education

Les Roches Global Hospitality Education, Glion Institute of Higher Education & Ecole Ducasse

Sommet grupacija ponosno predstavlja najbolje fakultete za hospitality industriju koji zajednički drže treće mjesto na svjetskim top ljestvicama za studij hotelskog i turističkog menadžmenta.

Les Roches Global Hospitality Education

Les Roches Global Hospitality Education je škola s kampusima u Španjolskoj (Marbella), Švicarskoj (Bluche) i Kini (Shanghai). Kreirajući programe kao što su BBA in Global Hospitality Management i MBA in Global Hospitality Management, Masters’s in Marketing and Management for Luxury Tourism, Master’s in Hospitality Strategy and Digital Transformation,  Executive Master’s in International Hotel Management ova institucija formulom praktične primjene teorijskih znanja izgrađuje profil budućih zaposlenika Soho House&CO, Qatar Airwaysa, The Ritz-Carlton, Tesla i brojnih drugih renomiranih imena.

Glion Institute of Higher Education je škola sa kampusima u Švicarskoj (Glion Montreux i Bulle) te Velikoj Britaniji (London). Programima Bachelor’s in International Hospitality Business, Master of Science in Luxury Management and Guest Experience, Master of Science in Real Estate and Hotel Development i dr. cilj je studentima osigurati vrhunsko i individualizirano obrazovanje kojim će diplomanti škole biti spremni pridonijeti inovacijama u hotelijerskoj i turističkoj industriji.

Glion Institute of Higher Education
Ecole Ducasse

Ecole Ducasse, svjetski poznata kulinarska škola osnovana je od strane jednog od najpoznatijih chefova današnjice, Alaina Ducasse. Nudi programe francuske kuhinje, slastičarstva sve do preddiplomskih programa Bachelor in Culinary Arts i Bachelor in French Pastry Arts koji uključuju obveznu praksu kako biste svoju kulinarsku karijeru započeli odmah po završetku studija.

Predstavljene institucije uz programe razrađene prema zahtjevima i evoluciji međunarodne poslovne, te hotelijersko-turističke scene, značajno ulažu u praktičnu nastavu i primjenu naučenog. Nabrojani programi i stvoreno okruženje kreirano je kako bi njihovi studenti postali budući predvodnici globalne business scene, te industrije hotelskog i turističkog menadžmenta.

Želiš saznati više o jednoj od spomenutih škola?

Dogovori besplatne konzultacije

Sorry, the comment form is closed at this time.