KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
MBA studij u inozemstvu
28 Dec

MBA studij u inozemstvu

Želite imati svoju tvrtku, ali nemate dovoljno znanja kako bi vodili svoj posao? Želite karijeru u korporaciji, ali ste zapeli u „middle managementu“? Želite obiteljsku tvrtku podići na viši nivo? Ako je odgovor na bilo koje od ovih pitanja pozitivno, tada biste trebali promisliti o kvalitetnom diplomskom studiju poduzetništva ili poslovnom diplomskom studiju u inozemstvu. Stoga vam u nastavku ovog teksta predstavljamo tri najbolja izbora u tom području po našem odabiru.

Les Roches u Švicarskoj

Les Roches
Les Roches

Švicarska se smatra prijestolnicom gostoprimstva i turizma, ujedno je i jedna od najinovativnijih zemlji u svijetu. Ova država sjedištem je brojnih multinacionalnih kompanija, poznatih hotela i restorana te luksuznih brendova. S obzirom na sve nabrojano, Švicarska je pravi odabir za studij na području hotelskog menadžmenta. Les Roches djeluje još od 1954. godine te se svojom dugogodišnjom tradicijom i visokom kvalitetom studijskih programa našao u top 3 institucije za upravljanje gostoprimstvom i slobodnim vremenom. Švicarski način podučavanja usmjeren je na praktična iskustva i buduću karijeru, a nastava se odvija u manjim grupama kako bi se osigurao osobni pristup svakom pojedinom studentu. Vrijedi spomenuti i da se 94% studenata Les Rochesa zaposli po završetku svog studija. Ukoliko želite unaprijediti svoje znanje na području ove industrije ili vas zanima promjena karijere, Les Roches ima studijski program po vašoj mjeri:

MBA in Global Hospitality Management

Studijski program MBA in Global Hospitality Management simbolom je obrazovne institucije Les Roches. Tijekom godine dana ovog intenzivnog diplomskog studija bit ćete spremni konkurirati za seniorske menadžerske pozicije. Nastavni plan uključuje dvije terenske nastave, a u drugom semestru možete birati između dva područja u kojima se želite specijalizirati (Advanced Revenue and Performance Management ili Hospitality Entrepreneurship and Business Development). Naposljetku vas čeka i jedinstveni „Consultancy Project“ unutar kojeg ćete predlagati odgovore na izazove iz stvarnog poslovnog svijeta vezane uz odabrano područje specijalizacije. Kurikulum MBA in Global Hospitality Management integrira poslovnu strategiju, teoriju upravljanja i rješavanje stvarnih problema. Program je razvijen u suradnji sa stručnjacima iz branše kako bi studenti dobili znanje i vještine u skladu s trendovima i zahtjevima tržišta.

Les Roches

Područja koja MBA in Global Hospitality Management program pokriva:

  • Poslovno modeliranje
  • Poduzetništvo
  • Razvijanje rukovođenja
  • Održivost
  • Strateški marketing

EU Business School u Španjolskoj

EU Business School

Osnovana 1973. godine, EU Business School je međunarodna, profesionalno akreditirana i visoko rangirana poslovna škola s kampusima u Barceloni, Ženevi, Montreuxu i Munichu. U svojoj ponudi, ova poslovna škola nudi programe vezane uz poduzetništvo, inovacije i upravljanje. Izdvojili smo dva studijska programa EU Business School koja će vas najbolje opremiti profesionalnim vještinama i znanjima iz poduzetništva i upravljanja:

MBA in Entrepreneurship

Diplomski studij MBA in Entrepreneurship osposobljava studente na izazove osnivanja i širenja poslovnih organizacija u današnjem dinamičnom okruženju. Odabirom ovog programa, steći ćete ključne vještine za uspješno lansiranje proizvoda, razvoj usluge i upravljanje malom ili obiteljskom tvrtkom. Studij se izvodi u Barceloni, što studentima daje mogućnost za stjecanje poslovnog znanja u jednom od najsuvremenijih pametnih gradova. Poduzetnici i inovatori su dobrodošli u naprednoj metropoli Španjolske koja se može pohvaliti brojkom od 1300 inovativnih startupova. Brojne multinacionalne kompanije kao što su Airbnb, Amazon i Siemens Innovation Center prepoznale su ovaj grad kao plodno tlo za daljnji razvoj svojih organizacija.

EU Business School
MBA in Leisure & Tourism Management

Budući da je turizam najbrže rastuća industrija, današnji poslovni svijet u potražnji je za akademski kvalificiranim menadžerima koji im mogu ponuditi svoja profesionalna znanja i vještine u tome polju. MBA in Leisure & Tourism Management odgovor je na tu potražnju. Pohađanjem ovog studijskog smjera dobit ćete uvid u teorije, prakse i poslovne modele koje čine granu turizma i slobodnog vremena. Naglasak nastavnog programa MBA in Leisure & Tourism Management jest na razvoju vještina upravljanja i strateških sposobnosti, a po završetku ovog studijskog smjera posjedovat ćete ključne kompetencije tražene u industriji, ali i razumijevanje međunarodnih i interkulturalnih zahtjeva koje menadžer treba ispuniti.

Webster Vienna Private University u Austriji

Webster Vienna Private University

Webster Vienna Private University (WVPU) američko je sveučilište s globalnom perspektivom i međunarodnom atmosferom smješteno u Beču. WVPU dio je Websterove svjetske mreže sveučilišta u SAD-u, Europi i Aziji. Predavanja se izvode u manjim grupama što omogućuje osobniji fokus na studente. Sveučilišta zajednica WVPU-a sastoji se od studenata iz više od 70 različitih zemalja, a prednost ovog fakulteta su i interaktivna predavanja. Prepoznat kao lider u globalnom obrazovanju, Webster Vienna posvećen je akademskoj izvrsnosti i inovacijama u visokom obrazovanju. Također, diplome privatnog sveučilišta Webster Vienna akreditirane su i u SAD-u i u Austriji; to znači da će  svaki student nakon diplomiranja imati pravo na dvije diplome: jednu američku i jednu europsku. 

Master of Business Administration (MBA)
Program Master of Business Administration (MBA) pruža obuku u poslovanju za studente zainteresirane za razumijevanje poslovanja u konkurentskom okruženju. Kolegiji u MBA programu integriraju informacije i teorije iz različitih disciplina, uključujući računovodstvo, ekonomiju, financije, marketing, proizvodne operacije i strateško upravljanje. Ovaj program studentima daje poslovne vještine koje su im potrebne za razvoj i provedbu ideja i rješenja za stvaranje vrijednosti. Dizajniran je za profesionalce koji žele oblikovati vlastitu karijeru i biti strateški igrači u svijetu poslovanja. Nastava tijekom cijelog programa bit će posvećena studijama slučaja i drugim primjenama u stvarnom svijetu. Završni zadatak, MBA 5920 Walker Consulting Project, nudi studentima priliku da svoje vještine i kompetencije pokažu u praksi. Studenti i i tim iz Websterove međunarodne mreže radit će izravno s predstavnicima organizacije kako bi identificirali prilike, odgovorili na izazove i stvorili rješenja s dodanom vrijednošću.
Webster Vienna Private University
Webster Vienna Private University

Svaki od predstavljenih studijskih programa opremit će vas specijaliziranim znanjima i profesionalnim vještinama koje ćete moći primijeniti u svojem poslovnom okružju bilo da želite pokrenuti vlastiti posao, preuzeti obiteljsku tvrtku ili možda napredovati na višu upravljačku poziciju. Ovim tekstom izdvojili smo samo neke od programa obrazovnih institucija u inozemstvu među mnoštvom opcija koje imamo u našoj ponudi. Ako želite studirati u nekoj drugoj zemlji, treba vam savjet ili pokoja informacija više, slobodno nam se javite te će vam naš tim stručnjaka pomoći da donesete najbolju odluku za sebe i svoju budućnost.

Dogovorite individualne konzultacije s BHV savjetnicom

Sorry, the comment form is closed at this time.