KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
15 Feb

Upiši besplatan studij Multimedia Design u Danskoj

Želiš li raditi na razvoju web rješenja? Zanima te komunikacija na društvenim mrežama, stvaranje video sadržaja, programiranje, inovacije i razvijanje ideja u globalnom kontekstu? Postani dizajner multimedije i nauči kombinirati različite medije kako bi prenio poruku publici. Industrija web-dizajna brzo se razvija te svake godine raste broj studenata na ovom zanimljivom smjeru. Osim kvalitete studija i zanimljivo organizirane nastave, studij u Danskoj besplatan je za EU studente.

Multimedia Design u Danskoj
Multimedia Design

Multimedia Design na Business Academy Aarhus i na Business Academy Southwest u Danskoj besplatan je dvogodišnji program za pojedince s međunarodnom perspektivom koji se žele opremiti vještinama u  području digitalnog dizajna i digitalne komunikacije. Posljednji semestar imat ćeš priliku primijeniti stečeno znanje na praksi što će ti pomoći da se dodatno specijaliziraš i pripremiš za tržište rada.

Zašto upisati Multimedia Design?
  • Praksa u trajanju jednog semestra
  • Suradnja s međunarodnim kompanijama
  • Rad u manjim grupama
  • Spoj dizajna i programiranja
  • Stjecanje digitalnih vještina
  • Priprema za tržište rada
  • Besplatan studij

Business Academy Southwest

Ova biznis akademija u Esbjergu godišnje upisuje 2500 studenata. Multimedia Design zanimljiv je dvogodišnji program za one koje zanima web-dizajn, digitalna komunikacija te spajanje medija. U četvrtom semestru studentima je obavezno odrađivanje prakse koje pojedinca priprema za tržište rada. Studenti će na ovom programu razviti vještine planiranja i provedbe produkcija u digitalnim (novim) medijima, uključujući filmsko i fotografsko editiranje.

Karijerne opcije nakon Multimedia Design programa
  1. A job with an advertising or media agency
  2. Web designer
  3. Web Editor
  4. Graphic Designer
  5. SoMe Editor
  6. Project Management
Multimedia Design u Danskoj

Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus jedna je od najvećih biznis akademija u Danskoj koja nudi visokoobrazovne programe usmjerene na praktičnu primjenu znanja. Manje grupe omogućuju predavačima da se u potpunosti posvete studentima i njihovim specifičnim potrebama. Na Business Academy Aarhus dobit ćeš obrazovanje koje te priprema za karijeru. Nastava se u jednakoj mjeri sastoji od teorije i prakse. Sve što naučiš moći ćeš primijeniti na stvarnim primjerima.

Karijerne opcije nakon Multimedia Design programa
  1. UX designer
  2. frontend or web developer
  3. digital designer
  4. application developer
  5. digital consultant
Mentorski program

Mentorski program na Business Academy Aarhus i Southwest spaja studente s iskusnim profesionalcima iz industrije. Tvoj mentor će te uzeti pod svoje krilo i pomoći ti oko CV-a i drugih pitanja povezanih s poslom. Dobit ćeš insajdersko znanje i potporu u potrazi za praksom i poslom. Mentorski program traje 6-12 mjeseci.

Život u Esbjergu

  1. 70.000 stanovnika
  2. peti najveći grad u Danskoj
  3. lučki grad
  4. najveći grad na zapadnom Jutlandu
  5. sportske aktivnosti
  6. dom nekoliko sveučilišta
  7. ugledni muzeji i odlična mjesta za zabavu

Život u Aarhusu

 

  1. 350.000 stanovnika
  2. drugi najveći grad u Danskoj
  3. studentski grad
  4. prosjek godina stanovništva 24 godine
  5. aktivan i kulturalno šarolik
  6. blizu plaža i šuma
  7. must-see destinacija prema Lonely Planetu, Vogueu, CNN-u i National Geographicu
Multimedia Design u Danskoj
Multimedia Design u Danskoj

Studiranje u Danskoj

Da je studij u Danskoj popularan među mladima u Hrvatskoj svjedoči činjenica da je BHV Education u zadnjih devet godina uspješno pripremio preko 600 Hrvata za odlazak na besplatan studij. Danska je prepoznata prema obrazovanju visoke kvalitete, a čak se pet danskih fakulteta našlo na QS World University Ranking ljestvici. Razloga za odabir studija u Danskoj je mnogo, a mi smo izabrali top 3 najvažnija koja možeš pročitati u nastavku teksta.

1

Besplatan studij

Za razliku od brojnih svjetskih sveučilišta, kao što je to u SAD-u, gdje su studenti zbog visine školarina primorani podizati kredite, u Danskoj to nije slučaj. Studij u Danskoj, kako za lokalne studente, tako i za međunarodne studente unutar EU, je besplatan. Ono što ćeš ipak trebati pokriti su relativno pristupačni troškovi života, a dobra je vijest da međunarodni studenti u ovoj nordijskoj zemlji imaju pravo na rad i studentske potpore danske vlade.

2

Osoban pristup i odnos s profesorima

U Danskoj su studenti na prvom mjestu te je posebno važan osoban pristup u podučavanju. Profesori znaju imena svojih studenata i vlada prijateljska atmosfera. Na predavanjima otvorene rasprave profesora i studenata posebno se potiču. Tradicionalna predavanja kombiniraju se sa projektima na kojima studenti zajedno rade umjesto da budu samo pasivni slušatelji. Upravo zbog toga studenti na danskim fakultetima razvijaju svoje „soft skills“, uče razmišljati analitički i kreativno pristupaju rješavanju problema.

3

Praksa je obavezna

Praksa je dijelom obaveznog kurikuluma jer su danski fakulteti uvidjeli da postoji potreba za primjenom naučene teorije. Također, praksa studentima pruža pripremu te je prilika za stjecanje vještina i kompetencija za buduću karijeru. Pohađanje ovog dijela programa boduje se od 15 do 30 ECTS bodova, a može trajati od 10 do 20 tjedana. Kod pronalaska odgovarajuće prakse nećeš biti prepušten sam sebi već ćeš imati pomoć fakulteta.

Prijave za preddiplomske programe u Danskoj zatvaraju se 15.03., stoga nemoj čekati nego nam se javi već danas!

Dogovori besplatne konzultacije

Sorry, the comment form is closed at this time.