KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
Rotterdam Business School
10 Feb

Studij u Nizozemskoj: Rotterdam Business School

Business je najpopularniji studij među studentima diljem svijeta. Nisi siguran zašto? Studenti sa završenim business smjerom traženi su na tržištu rada. Business je dio gotovo svakog aspekta modernog društva. Karijere s business diplomom su raznolike i dobro plaćene. Saznaj zašto još upisati business smjer na Rotterdam Business School u nastavku našeg teksta.

Rotterdam

Rotterdam je svjetski grad. S najvećom lukom u Europi, sjedište je globalne trgovine i prometne povezanosti. Poznat kao nizozemski grad festivala, u Rotterdamu se održava velik broj događanja tijekom cijele godine. Kulturni, sportski i glazbeni događaji uz raznolikost kultura znači i šaroliku gastronomiju.

Rotterdam Business School

Rotterdam je odličan za sve studente koji žele živjeti u većem gradu. Budući da je riječ o poslovnom središtu, vrlo brzo ćeš pronaći posao, a nude ti se i brojne prilike za razvoj karijere.  Poznate kompanije Deloitte, Shell, Unilever te Proctor & Gamble imaju svoje urede u Rotterdamu. Također, Rotterdam je udaljen samo sat vremena od Amsterdama. Odlično je povezan  i s ostatkom Nizozemske pa ćeš lako moći istraživati cijelu zemlju.

– Ružica Pejić, BHV obrazovna savjetnica s 8-godišnjim iskustvom

Međunarodna atmosfera

Sa studentima iz cijelog svijeta, Rotterdam Business School je pravo globalno selo. Svi programi na Rotterdam Business School izvode se na engleskom jeziku. Osim što ćeš imati priliku biti dio međunarodne atmosfere, svoje međunarodno iskustvo moći ćeš steći kroz projekte za globalne kompanije ili odlaskom na studentsku razmjenu.

Rotterdam Business School
Praktična primjena znanja

Obrazovanje u Rotterdam Business School funkcionira prema Rotterdam Education Modelu (REM). REM se sastoji od akumulacije znanja, praktičnog iskustva i osobnog razvoja. Svi preddiplomski programi uključuju praksu i studentsku razmjenu u inozemstvu. Diplomski studiji također imaju dio rezerviran za praktičnu primjenu znanja. Na ovaj način studenti stječu iskustvo u odabranom području prije završetka fakulteta.

Učenje od profesionalaca iz industrije

Međunarodni predavači na Rotterdam Business School imaju dugogodišnje iskustvo u svijetu biznisa. Brojni predavači su radili u međunarodnim kompanijama u Nizozemskoj i inozemstvu. Dio njih i dalje radi kao konzultanti u različitim područjima. Njihovo iskustvo studentima pruža relevantna profesionalna znanja i rad na stvarnim studijama slučaja. Svaki student na početku svog programa na Rotterdam Business School dobiva mentora (Study Career Coach). Mentor studentima pruža individualno vodstvo tijekom cijelog trajanja studija. Uz to, studenti će kroz mentorstvo saznati svoje jake strane i slabosti.

Rotterdam Business School
Rotterdam Business School
Rotterdam Business School

1

BA in International Business

BA in International Business podučit će te kako da budeš inovator, poslovni komunikator i vođa. Budući da se svako poslovanje suočava s kompleksnim izazovima, tijekom studija ćeš rješavati multidisciplinarne izazove, ali i učiti kako donositi analitičke odluke i smišljati strategije.

2

MA in Consultancy and Entrepreneurship

Kroz intenzivni jednogodišnji program, dobit ćeš dublje razumijevanje poduzetništva, naučiti kako voditi svoj posao i kako efikasno savjetovati klijente o njihovom poslovanju. Pisanjem izvještaja poslovnih rješenja na temu izazova iz stvarnih tvrtki, imat ćeš priliku učiti putem praktičnih primjera koji će te pripremiti za buduću karijeru. Program studente oprema vještinama za rad u promjenjivom, nesigurnom, složenom i dvosmislenom svijetu poslovanja.

3

MA in International Supply Chain Management

Supply Chain Manager nije samo zadužen za jedno specifično područje u lancu opskrbe. Ova pozicija uključuje planiranje, transport, distribuciju, upravljanje inventarom, skladištenje i strateško vođenje. Jednogodišnji intenzivni diplomski studij obuhvaća nastavu u predavaonici, projekte u kompanijama i samostalne projekte.

Sorry, the comment form is closed at this time.