KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
Studij u Nizozemskoj Global School for Entrepreneurship
16 Feb

Studij u Nizozemskoj: Global School for Entrepreneurship

Na Global School for Entrepreneurship (GS4E) od prvog dana učiš kako biti poduzetnik. Dok je na brojnim fakultetima poduzetništvo samo manji dio kurikuluma, GS4E je cijeli preddiplomski i diplomski studij posvetio poduzetništvu. I to ne samo u teoriji, već se radi na razvoju praktičnih vještina. Nastava se održava u manjim grupama kako bi se predavači mogli posvetiti svakom studentu. Predavači su profesionalci iz industrije, a njihov je zadatak da te pretvore u poduzetnika. Saznaj kako u nastavku teksta.

Global School for Entrepreneurship
1. Business coaching

Svaka ideja nije uvijek dobra ideja. Business coaching je tu kako bi ti pomogao da bolje oblikuješ svoje poslovne ideje. Osim iskrenog feedbacka, business coach je zadužen da te inspirira i savjetuje. Uz to, pratit će te tijekom cijelog tvog putovanja; poslovne ideje, razvoja poslovanja, prve prodaje, rasta i održavanja poslovanja.

Global School for Entrepreneurship
2. Globalna mreža

Ono što Global School for Entrepreneurship čini drukčijom je globalna mreža startupova, kompanija i investitora. Budući da GS4E čine predavači s iskustvom u poslovnom svijetu, njihova lista kontakata je dugačka. U globalnoj mreži kontakata moći ćeš pronaći potencijalne poslovne partnere, kupce ili investitore za svoje poslovanje.

Global School for Entrepreneurship
3. Pažljivo osmišljen kurikulum

Kurikulum se sastoji od ključnog znanja za poduzetnike. Znanja o aktualnostima iz stvaranja vrijednosti, vođenja, financija i rasta poslovanja prenosit će ti poduzetnici. Temelj kurikuluma je proces kroz koji prolazi startup, od faze pokretanja do razvoja poslovanja. Za svo vrijeme koje provedeš razvijajući sebe i svoje poduzeće bit ćeš nagrađen. Praktična primjena najbolji je način da naučiš o teorijskim konceptima, modelima, tehnikama i metodama. Zato ćeš veliki dio svog vremena provoditi u poduzetničkom inkubatoru pod vodstvom mentora.

Global School for Entrepreneurship
4. Mentori za učenje

U modernom dobu, osobni razvoj je prioritet. Poznavanje sebe glavna je stavka kako bi postao uspješan poduzetnik. Tvoj osobni mentor za učenje radit će na razvoju tvog punog potencijala. Mentor će ti biti podrška i poticaj da izađeš iz svoje zone ugodnosti  i pomakneš svoje granice. Stvaranje vrijednosti i razvoj poslovanja zahtijevaju dosta vremena. Programi na Global School for Entrepreneurship pružaju ti dovoljno vremena da stekneš sve potrebne vještine i znanja za pokretanje svog poduzeća.

Počni planirati svoju prijavu na studij u inozemstvo

Studijski programi

Nastavni plan BSc in Entrepreneurship & Innovation i MSc Scaling up je u potpunosti prilagođen razvoju tvog poduzeća. Na oba studija predaju poduzetnici i stručnjaci iz branše. Njihov je fokus da u tebi razviju poduzetnika i da ti pomognu da pokreneš svoje poslovanje. Za prijavu na preddiplomski studij nije potrebno imati tvrtku ili poslovnu ideju. Važno je da imaš ambiciju postati poduzetnik, položenu maturu i test engleskog jezika. Kad je riječ o diplomskom programu, trebaš imati već postojeće poslovanje – obiteljsku tvrtku koju ćeš preuzeti, poduzeće koje želiš razviti i slično.

-> BSc Entrepreneurship & Innovation
-> MSc Scaling up

Financiranje studija u Nizozemskoj

Za oba studijska programa plaća se školarina. Iako Global School for Entrepreneurship ne dodjeljuje stipendije, postoji drugi način financiranja školarine. Studijski programi na GS4E su u potpunosti akreditirani od NVAO-a, organizacije zadužene za akreditiranje visokog školstva na području Nizozemske. Zbog toga, nizozemski i EU studenti imaju pravo na financiranje školarine kroz potporu DUO. DUO je potpora koju koristi velik broj hrvatskih studenata kako bi si financijski olakšala studiranje u Nizozemskoj.

Global School for Entrepreneurship

Zašto Amsterdam?

Glavni grad Nizozemske jedan je od najaktivnijih startup središta u Europi. U Amsterdamu se spaja više od 180 različitih nacionalnosti. Uz to, u grad svake godine dolazi više od 9.000 međunarodnih studenata. Nizozemska metropola privlačna je strancima i zbog sigurnosti, kvalitete života i obrazovanja. Sve prednosti Amsterdam čine odličnom lokacijom za početak poslovne karijere.

Kako ti BHV Education može pomoći?

Vodimo te kroz sve korake prijave;

Podrška smo tijekom prijavnog procesa;

Pratimo zadane vremenske okvire i rokove;

Obrađujemo potrebnu dokumentaciju;

Izrađujemo online prijave;

Studentima pomažemo pri pronalasku smještaja;

Održavamo orijentaciju prije odlaska na studij ili srednju školu.

Dogovori individualne konzultacije

Sorry, the comment form is closed at this time.