KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
International Hospitality Day
17 Feb

International Hospitality Day: Kako konkurirati za posao u hotelu od 5 zvjezdica?

Jedna od 10 tvrtki u Europi bavi se turizmom. Dok čak 10% svjetske radne snage radi u turizmu, 80% turističkih djelatnika u Europi radi upravo u ugostiteljstvu. Ugostiteljska branša raste se iz dana u dan, a nikada nije bilo važnije biti konkurentan. Pridružite nam se na International Hospitality Day u Splitu 16.03.2022. u Briig Boutique Hotelu i saznajte kako steći obrazovanje i vještine za posao u hotelima od pet zvjezdica.

Feb International Hospitality Day

Raspored

16.03. 2022., Split, Briig Boutique Hotel

16:30  Opening
16:40  Work & Travel in Europe (Greece, Cyprus, Ireland)
17:00  Internship in the USA
17:30  Study at TOP hospitality schools in the world
18:30  Workshop: How to nail a job interview
Feb International Hospitality Day

Work & Travel u Europi

Work and travel programi u Grčkoj, Cipru i Irskoj nude vam priliku da ostvarite svoje prvo radno iskustvo na engleskom jeziku u međunarodnom okruženju. Mnogima je ovo iskustvo rada u hotelima od pet zvjezdica odlična prva stepenica za prijelaz iz studentskog u poslovni svijet te stvaranja novih poznanstava. Uz rad u Grčkoj, Cipru ili Irskoj, imat ćete dovoljno vremena da proputujete i istražite odabranu destinaciju.

Feb International Hospitality Day

Internship USA

SAD je odlična destinacija za internship zbog svoje poznate poslovne kulture koja će vam otvoriti mnoga vrata u budućnosti. Programe koje vam nudimo pružaju vam iskustvo na voditeljskim pozicijama koje vas uče kako jednog dana biti menadžer. Trenutno se možete prijaviti na pozicije u ugostiteljstvu i kulinarstvu. Iskoristite priliku i stažirajte u velikim američkim gradovima poput New Yorka, Los Angelesa, Bostona ili u manjim sredinama s autentičnom američkom tradicijom.

International Hospitality Day

Top škole za hotelijerski menadžment i kulinarstvo

Sommet Education je konkurentna grupa škola za hotelski menadžment i kulinarstvo. Škole za hotelski menadžement, Glion i Les Roches, imaju kampuse u Švicarskoj, Španjolskoj i Kini. Preddiplomske i diplomske programe u ovim prestižnim školama upisuju studenti iz više od 100 zemalja kako bi dobili kvalitetno švicarsko obrazovanje utemeljeno na praktičnoj primjeni, akademskoj izvrsnosti i dinamičnom multikulturalnom okruženju. Kulinarske i slastičarske škola Ducasse Education u Francuskoj izvode preddiplomske programe, tečajeve za promjenu i napredak karijere, ali i privatne tečajeve za sve zaljubljenike u hranu.

Dogovorite besplatne konzultacije

Tko su predavači na International Hospitality Day?

Gordana Kolenko
Gordana Kolenko

Direktorica BHV Educationa i certificirani Harisson Assessment career coach

Goran Yordanov
Goran Yordanov

Sommet Education Regionalni direktor za područje Istočne Europe i Kavkaza

Saša Mogorović
Saša Mogorović

BHV Education Regionalni menadžer za Sommet programe

sasa.mogorovic@bhvedu.com

Petra Gruica
Petra Gruica

BHV Education Regionalni menadžer za Work & Travel i Internship USA

petra.gruica@bhvedu.com

Sorry, the comment form is closed at this time.